Kwaliteit en visie

Zwanger zijn en een kindje krijgen is een ingrijpende, belangrijke en persoonlijke gebeurtenis in je leven. Daarom is ons doel om je hierbij optimale steun en begeleiding te geven en zowel jouw gezondheid als die van je baby te bewaken. Wij begeleiden de ongecompliceerde zwangerschap, geboorte en het kraambed na de geboorte van jullie kind. Tevens begeleiden wij ook het kraambed als je tijdens de zwangerschap en geboorte bij de gynaecoloog onder controle bent geweest.

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen is onze verloskundige zorg deskundig en persoonlijk en werken we met een klein hecht team van verloskundigen. Deskundig omdat dat iets is wat je van een verloskundigenpraktijk mag verwachten! Omdat we dit belangrijk vinden staan we ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV en volgen we regelmatig bijscholingen.

Daarnaast bestaat ons team bewust uit 5 vaste verloskundigen. Dit biedt een goede gelegenheid om elkaar te leren kennen en samen te werken tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Onze assistente Anouk is het eerste aanspreekpunt van onze praktijk en staat garant voor een goede communicatie en korte lijnen ! We vinden het belangrijk dat onze zorgverlening persoonlijk is. We streven naar voldoende tijd en aandacht tijdens onze zorg waarbij je je eigen wensen kenbaar kunt maken. Veranderingen of bijzonderheden worden dan snel opgemerkt, wat ten goede komt aan de verloskundige zorg en tevredenheid. De zwangerschap, de bevalling en alles wat daarmee in verband staat moet zo prettig en harmonieus als mogelijk voor jullie is, kunnen verlopen. We streven er naar om een atmosfeer van persoonlijk contact en onderling vertrouwen te laten ontstaan, waarbij jij en je gezin zich prettig voelen. En natuurlijk neemt dat de kleine en soms grotere ongemakken in de zwangerschap niet weg, belangrijk is dat je je gehoord en gesteund voelt. Het is dan ook heel belangrijk om naar de signalen van je eigen lichaam te luisteren. Tijdens de zwangerschap en de bevalling zijn je eigen beleving, wensen en wat je wel en niet kunt voor ons belangrijk om op te letten. Zwanger zijn kun je niet “leren”, wel luisteren naar de signalen van je lichaam, waarbij de verloskundigen van KEITA je zullen helpen en ondersteunen.