Referenties

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te steunen tijdens uw zwangerschap en uw bevalling. Wat vinden de moeders van onderstaande kinderen van ons?

Ervaring van Neline, moeder van Sophie (05-01-22)

Neline en Sophie

Professioneel en kundig maar ook laagdrempelig en persoonlijk. Ik zou jullie zeker bij iedereen aanraden!

Neline, moeder van Sophie (05-01-22)

Ervaring van Elise, moeder van Eva (21-09-21)

Elise en Eva

Wij zijn super goed begeleid tijdens de zwangerschap en de bevalling. We voelden ons zeer prettig bij verloskundige praktijk Keita en raden de praktijk aan iedereen aan!

Elise, moeder van Eva (21-09-21)

Ervaring van Annette, moeder van Javier (18-08-21)

Annette en Javier

Een praktijk met jonge en moderne verloskundigen met kennis en ervaring. Zeer professioneel. Jouw wensen staan voorop.

Annette, moeder van Javier (18-08-21)

Ervaring van Marieke, moeder van Maevie (30-07-21)

Marieke en Maevie

Een erg fijne praktijk! De verloskundigen zijn fijn in de omgang, nemen de tijd voor je, hebben veel kennis en ervaring. Ik was ook erg blij met de begeleiding tijdens de bevalling.

Marieke, moeder van Maevie (30-07-21)

Ervaring van Kim, moeder van Quin (23-07-21)

Kim en Quin

Wij zijn voor de tweede keer onwijs goed geholpen bij Keita. Vriendelijke assistentes en professionele verloskundigen. Ik raad Keita zeker aan!

Kim, moeder van Quin (23-07-21)

Ervaring van Maaike, moeder van Quinn (12-10-20)

Maaike en Quinn

Dit was mijn 2de zwangerschap, helaas is de 1ste zwangerschap vroegtijdig geëindigd. Hier zijn wij door de dames van Keita heel goed in begeleid. Toen ik opnieuw zwanger raakte was het voor mij vanzelfsprekend dat ik weer bij Keita zou gaan lopen. Omdat ik het best eng vond (vanwege het feit dat de 1ste zwangerschap fout is gegaan) werd ik elke Elke stap in de zwangerschap gerustgesteld en uiteindelijk is onze rainbow baby Quinn geboren op 12 oktober. Iedereen bij Keita bedankt voor de goede, professionele en betrouwbare zorgen

Maaike, moeder van Quinn (12-10-20)

Ervaring van Suzanne, moeder van Livia (02-10-20)

Suzanne en Livia

Dit was mijn vierde zwangerschap onder begeleiding van Keita en ook deze keer hebben we dit als zeer fijn ervaren. Ik heb me altijd gehoord en welkom gevoeld, ook in deze gekke tijd waarin we elkaar toch minder vaak zagen. Tijdens de bevalling werd er met zorg met mij en de baby omgegaan, waardoor ik de bevalling als erg prettig ervaren heb en er ook deze keer weer met een positief gevoel op terug kijk. Bedankt!

Suzanne, moeder van Livia (02-10-20)

Ervaring van Mara, moeder van Maeve (28-09-20)

Mara en Maeve

Wij zijn heel prettig begeleid tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd door de lieve en deskundige verloskundigen van Keita. Ondanks de Corona-maatregelen was er voldoende mogelijkheid tot persoonlijk contact en het beantwoorden van onze vragen - heel fijn! Hierdoor hadden wij alle vertrouwen in een goed verloop van de zwangerschap en bevalling. Bedankt voor de goede zorg!

Mara, moeder van Maeve (28-09-20)

Ervaring van Florentine, moeder van Jolein (08-04-20)

Florentine en Jolein

Keita is een geweldige, zorgzame en vriendelijke praktijk. De verloskundigen zijn stuk voor stuk aardige, spontane dames met veel kennis. Ze bieden de beste zorg die ik had kunnen wensen!

Florentine, moeder van Jolein (08-04-20)

Ervaring van Pauline, moeder van Jesse (03-04-20)

Pauline en Jesse

Wij zijn zeer tevreden. Altijd goed geholpen zowel bij onze eerste zoon als nu ook bij onze tweede. Leuke en lieve meiden. Altijd bereikbaar voor vragen. Ze nemen de tijd voor je. Ik wilden graag thuis bevallen en daarbij heel goed begeleid! Onze ervaring is top!

Pauline, moeder van Jesse (03-04-20)

Ervaring van Priya , moeder van Diya (02-04-20)

Priya en Diya

Een hele fijne eerste zwangerschap en begeleiding gehad bij Keita! Ondanks de corona crisis goede begeleiding gehad.

Priya , moeder van Diya (02-04-20)

Ervaring van Michelle, moeder van Daley Diaz (29-12-19)

Michelle en Daley Diaz

Super fijn bijgestaan bij mijn zwangerschap & bevalling tot in het ziekenhuis. Bedankt voor alles. Groetjes Michelle & Daley

Michelle, moeder van Daley Diaz (29-12-19)

Ervaring van Dorien, moeder van Felix (14-12-19)

Dorien en Felix

Alleen maar lof voor alle medewerkers van Keita! Ik heb met allebei onze zoontjes bij Keita gezeten en beide keren als zeer positief ervaren. Ik voelde me altijd door iedereen serieus genomen en met heel veel geduld en respect werd er altijd een luisterend oor geboden. Zowel bij de bezoekmomentjes, als de bevalling en het kraambed, is alles tevens net zo prettig verlopen. De medewerkers zijn allemaal zeer lief, betrokken en toegankelijk! Ik zou Keita zonder twijfel aan iedereen aanraden!

Dorien, moeder van Felix (14-12-19)

Ervaring van Wendy, moeder van Levani (07-11-19)

Wendy en Levani

Wij zijn zeer tevreden. Goede zorg, lieve meiden

Wendy, moeder van Levani (07-11-19)

Ervaring van Ashley, moeder van Braylon (15-10-19)

Ashley en Braylon

Wij hebben onze tijd bij Keita als meer dan zeer prettig ervaren! Er wordt naar je geluisterd, je wordt geholpen en je wordt gezien. De dames van de locatie Dorpsstraat, staan voor je klaar daar waar het nodig is. Ze helpen je, staan je te woord en stellen je gerust. En anders mag je zo snel mogelijk langs komen. Bij de volgende zwangerschap zullen wij zonder verder te zoeken zo terug gaan! Miryam, Doriet, Anouk en Lizanne onwijs bedankt voor de mooie en fijne tijd.

Ashley, moeder van Braylon (15-10-19)

Ervaring van Bianca, moeder van Fedde (09-09-19)

Bianca en Fedde

Hele goede zorg rondom zwangerschap, controles, informatie, bevalling en nazorg. Bedankt en hele fijne kerst!! Liefs, Marc, Bianca, Fenna en Fedde

Bianca, moeder van Fedde (09-09-19)

Ervaring van Deborah , moeder van Milan (07-09-19)

Deborah en Milan

Wij vonden het erg prettig bij jullie en zijn altijd erg fijn geholpen. Super bedankt. Wij genieten nu volop van ons 3e wondertje.

Deborah , moeder van Milan (07-09-19)

Ervaring van Saskia, moeder van Dionne (09-06-19)

Saskia en Dionne

Een heel fijne en hippe praktijk met vriendelijke medewerksters. Ze luisteren goed naar je, nemen de tijd voor je en denken met je mee!

Saskia, moeder van Dionne (09-06-19)

Ervaring van Carola, moeder van Eva (04-06-19)

Carola en Eva

Hele goede praktijk waar je goede begeleiding kunt verwachten. Ze voelde goed aan wat ik wel en niet wilde en dachten goed mee. Duidelijk en professioneel. Kan ze aanraden!

Carola, moeder van Eva (04-06-19)

Ervaring van Saskia, moeder van Esmee (25-05-19)

Saskia en Esmee

Wij zijn 25-05-2019 trotse ouders geworden van ons eerste kindje Esmee. Wij hebben de begeleiding vanuit Keita als erg prettig ervaren. Mochten wij in de toekomst nog een wondertje verwachten dan komen wij zeker terug.

Saskia, moeder van Esmee (25-05-19)

Ervaring van Linda, moeder van Zoë en Esmée (18-05-19)

Linda en Zoë en Esmée

Bedankt voor de perfecte begeleiding van mijn zwangerschappen en bevallingen van mijn dochters Zoë (jan 2018) en Esmée (mei 2019).

Linda, moeder van Zoë en Esmée (18-05-19)

Ervaring van Sas , moeder van Sarah (09-05-19)

Sas en Sarah

Fijne praktijk om door begeleid te worden.

Sas , moeder van Sarah (09-05-19)

Ervaring van Anouk , moeder van Jayden (06-05-19)

Anouk en Jayden

Super ervaring bij jullie gehad. Super begeleid ondanks dat mijn bevalling anders liep dan gepland, toch nog even komen kijken en thuis langs geweest echt super en mocht er nog een 2e komen dan komen we zeker terug bij jullie! Groetjes Anouk en Jeffrey

Anouk , moeder van Jayden (06-05-19)

Ervaring van Annelies , moeder van Sjef (10-03-19)

Annelies en Sjef

Bij onze 3 kinderen bij deze praktijk geweest. Allen leuke, lieve en vakkundige dames. Fijne begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling. Echt een aanrader!

Annelies , moeder van Sjef (10-03-19)

Ervaring van Britta , moeder van Lenthe (16-01-19)

Britta en Lenthe

Wij zijn heel blij met de begeleiding en ondersteuning door alle medewerkers van de praktijk. Ik zou iedereen die het mij vraagt, aanraden om naar deze praktijk te gaan als ze zwanger zijn!

Britta , moeder van Lenthe (16-01-19)

Ervaring van Chantal , moeder van Liva (07-01-19)

Chantal en Liva

Voor de 2de keer bij deze praktijk geweest en voor de 2de keer super Goed bevallen! ♡ Echt een aanrader! Super leuk team met leuke meiden die dag en nacht voor je klaar staan.

Chantal , moeder van Liva (07-01-19)

Ervaring van Judith, moeder van Lieke (28-11-18)

Judith en Lieke

Erg goede begeleiding bij allebei mijn zwangerschappen en bij de miskraam die ik heb gehad. Heel prettig contact met alle verloskundigen en de assistent. Geen vraag is teveel, er wordt goed geluisterd en de tijd genomen als dat nodig is. Kortom, een aanrader! Bedankt!

Judith, moeder van Lieke (28-11-18)

Ervaring van Diane, moeder van Niels (03-11-18)

Diane en Niels

Ik vind keita een fijne praktijk. Ik ben er altijd vriendelijk en goed geholpen.

Diane, moeder van Niels (03-11-18)

Ervaring van Christel , moeder van Moos (12-10-18)

Christel en Moos

Ik heb ervaren dat er de tijd voor mij genomen werd, hierdoor voelde ik mij geen nummer en had ik het idee alles te kunnen bespreken. Als er iets besloten werd, werd er altijd duidelijk vertelt waarom. Alles kon in overleg. Toen ik mij niet goed voelde, en hierover belde, was er binnen tien minuten iemand bij mij. Dit gaf een veilig gevoel. Zou Keita voor een volgende zwangerschap weer kiezen.

Christel , moeder van Moos (12-10-18)

Ervaring van Esther , moeder van Jelte (28-09-18)

Esther en Jelte

Heel prettig geholpen tijdens de afspraken en goed voorbereid op de bevalling. Fijn dat ik via jullie kon deelnemen aan de bevalavond van jullie zelf en de borstvoedingscursus met een lacatiekundige. De bevalling is super begeleid. Jullie zijn allemaal zorgzame, lieve en vakkundige vrouwen! Bedankt!

Esther , moeder van Jelte (28-09-18)

Ervaring van Dominique , moeder van Denley (27-09-18)

Dominique en Denley

Onwijs goed begeleid tijdens zwangerschap en de eerste weëen. Praktijk en eventueel spoedlijn altijd goed te bereiken en jullie namen altijd alles serieus en de tijd ervoor! Wil in het speciaal esmee bedanken voor de fijne begeleiding van huis naar ziekenhuis en de geruststellende hulp zover ze kon! Voor eventueel ons tweede kindje kom ik zeker weer bij jullie! Ons zoontje is nu 8 weken en alles gaat supergoed hij wordt elke dag leuker en bijdehanter. Superbedankt voor alles groetjes Dominique

Dominique , moeder van Denley (27-09-18)

Ervaring van Chantal , moeder van Anna (24-09-18)

Chantal en Anna

Een ontzettend goede zwangerschap gehad met de begeleiding van verschillende topmeiden! Iedere controle voelde alsof we gewoon op bezoek kwamen. Helaas vanwege stuitligging medisch geworden, maar de begeleiding na de keizersnede heb ik ook als zeer prettig ervaren. Bij een eventuele volgende zwangerschap kom ik graag weer bij jullie terug.

Chantal , moeder van Anna (24-09-18)

Ervaring van Anouschka, moeder van Jari (23-07-18)

Anouschka en Jari

Superfijne sfeer, de verloskundigen hadden een warme en betrokken houding en leefden met ons mee. We konden altijd met vragen terecht en kregen dan professioneel advies. De begeleiding bij zowel de zwangerschap als de bevalling was erg prettig.

Anouschka, moeder van Jari (23-07-18)

Ervaring van Suzanne , moeder van Nélinde (19-07-18)

Suzanne en Nélinde

Top ervaring. Eerste bevalling en altijd geholpen, goede informatie, en rustig begeleid. Alles helemaal naar wens geweest, zonder ooit met onbeantwoorde vragen te zitten.

Suzanne , moeder van Nélinde (19-07-18)

Ervaring van Patty , moeder van Bobby (22-04-18)

Patty en Bobby

Ik heb de zorg van Keita als heel prettig en persoonlijk ervaren! Ik voelde mij goed op mijn gemak bij alle dames, vond het een fijn idee om een van hen bij mijn bevalling te hebben en daar was ik achteraf ook ontzettend blij mee. Ook de zorg na de bevalling was top. Ik zou bij een eventuele volgende zwangerschap weer voor Keita kiezen!

Patty , moeder van Bobby (22-04-18)

Ervaring van Ingrid, moeder van Esmee (21-04-18)

Ingrid en Esmee

Na 9 maanden en een mooie en prachtige dochter op de wereld te hebben gezet, moeten wij afscheid van jullie gaan nemen. Wat hebben jullie bijgedragen aan een fantastische zwangerschapsperiode. Altijd goede begeleidingen gehad door alle meiden en geen een vraag was te veel of overbodig. Jullie hebben ons altijd de vertrouwen gegeven, ook nog net even vlak voor de bevalling wat zeker voor ons waardevol was. Super bedankt voor alles!

Ingrid, moeder van Esmee (21-04-18)

Ervaring van Myrna, moeder van Sven (19-03-18)

Myrna en Sven

Na een hele positieve ervaring met Keita bij de eerste zwangerschap en bevalling stond de keuze direct vast dat we terug zouden gaan naar Keita bij een tweede zwangerschap. Ook tijdens de tweede zwangerschap was de begeleiding heel goed en prettig. Doriet heeft ons fantastisch geholpen bij opnieuw een mooie thuisbevalling waar we met een heel goed gevoel op terugkijken, een bevalling die je iedereen gunt! Dames, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!

Myrna, moeder van Sven (19-03-18)

Ervaring van Anneke, moeder van Joy (12-03-18)

Anneke en Joy

Ik vond het er fijn en prettig! Alle verloskundigen vond ik aardig, hadden begrip voor mijn medische situatie en gingen mee met mijn wensen. Ik zou er zeker teug gaan!

Anneke, moeder van Joy (12-03-18)

Ervaring van Linda, moeder van Lenny (18-02-18)

Linda en Lenny

Jullie hebben ons geweldig begeleid tijdens de zwangerschap en bevalling! Warm, persoonlijk en professioneel. We hebben ons veilig en vertrouwd gevoeld. Dankjulliewel, ook namens Lenny!

Linda, moeder van Lenny (18-02-18)

Ervaring van Michelle, moeder van Luciano (23-01-18)

Michelle en Luciano

Ik heb een hele goede ervaring met deze praktijk. Iedereen is erg aardig en hulpzaam. Je kan met alle vragen terecht. Ook de nazorg vind ik erg goed. Ik vond het daarom ook jammer dat ik de laatse weken toch naar de gynaecoloog moest. Gelukkig is alles goed gegaan! Mijn man en ik zijn erg trots op ons lachebekje. Als er nog een kindje komt komen we zeker weer terug. Dankjullie wel!

Michelle, moeder van Luciano (23-01-18)

Ervaring van Laura, moeder van James (13-01-18)

Laura en James

Erg fijne dames die je helpen en begeleiden tijdens de zwangerschap, maar ook erna nog langskomen om te kijken hoe het met moeder en kind gaat. Ik kijk zo terug op een goede zwangerschap en begeleiding vanuit Keita.

Laura, moeder van James (13-01-18)

Ervaring van Carmen, moeder van Nora Noé (01-12-17)

Carmen en Nora Noé

Fijne verloskundige praktijk met lieve verloskundigen. Goede zorg,informatie en advies tijdens en na de zwangerschap.

Carmen, moeder van Nora Noé (01-12-17)

Ervaring van Katarzyna , vader van Ryan Rychaldo James (11-11-17)

Katarzyna en Ryan Rychaldo James

Ik vond het heel erg leuk dat ik bij Keita zat! Alles naar wens en heel vriendelijke medewerkers !

Katarzyna , vader van Ryan Rychaldo James (11-11-17)

Ervaring van Nance, moeder van Indie Syoni (29-09-17)

Nance en Indie Syoni

Tweede zwangerschap uiteraard weer bij jullie. Ik voelde me altijd zo op mijn gemak en kon fijn met jullie kletsen. Ik heb eigelijk geen op- of aanmerkingen, jullie zijn gewoon heel prettig en meelevend om de zwangerschap met een veilig gevoel te doorlopen. Ik heb nu twee prachtige kinderen en kijk terug op een (bijna altijd) fijne periode mede dankzij jullie. Keep up the good work ladies! Dikke kus Nance

Nance, moeder van Indie Syoni (29-09-17)

Ervaring van Lieke , moeder van Loek (26-09-17)

Lieke en Loek

Top!!

Lieke , moeder van Loek (26-09-17)

Ervaring van Judith, moeder van Lela (13-09-17)

Judith en Lela

Wederom een hele fijne begeleiding ontvangen -van alle Keita verloskundigen- tijdens mijn tweede zwangerschap. De bevalling -begeleidt door Doriet- was erg goed. Ik voelde me erg gesteund en gerust gesteld. Keita is gewoon top! Naaste de gangbare procedures is er ook oprechte interesse. We kijken terug op een hele fijne tijd! Ga zo door en veel succes.

Judith, moeder van Lela (13-09-17)

Ervaring van Cherinda , moeder van Elize (13-09-17)

Cherinda en Elize

Super begeleiding gehad tijdens mijn 1e en 2e zwangerschap. Helaas werd ik medisch en waren jullie niet bij mijn bevallingen, maar jullie zijn allemaal toppers

Cherinda , moeder van Elize (13-09-17)

Ervaring van Kim, moeder van Jess Gerard (19-08-17)

Kim en Jess Gerard

Alles was top. Ik raad Keita zeker aan. Hele lieve en bekwame meiden die er werken.

Kim, moeder van Jess Gerard (19-08-17)

Ervaring van Sarah, moeder van Noah Jasmijn (17-08-17)

Sarah en Noah Jasmijn

Ik heb een hele prettige tijd gehad bij Keita. Ze hebben mij goed begeleid tijdens mijn eerste zwangerschap. Ze zijn betrokken geweest na de bevalling, ze gaven goed adviezen en ze luisterde naar mijn wensen. Bedankt voor alles!

Sarah, moeder van Noah Jasmijn (17-08-17)

Ervaring van Suzanne, moeder van Feline (16-08-17)

Suzanne en Feline

Ook tijdens deze derde zwangerschap zijn we heel fijn begeleid door de meiden van Keita. Het waren fijne bezoekjes waar ik altijd met mijn zorgen en vragen terecht kon. Maureen heeft ons super begeleid tijdens de bevalling, waardoor ik er met trots en een goed gevoel op terug kijk. Heel erg bedankt! Liefs van Martin, Suzanne en de kindjes.

Suzanne, moeder van Feline (16-08-17)

Ervaring van Mandy, moeder van Kelly (13-08-17)

Mandy en Kelly

Het was wederom weer een hele geslaagde 9 maanden bij Keita! Bedankt dames voor de goede zorgen. Knuffels van Mandy

Mandy, moeder van Kelly (13-08-17)

Ervaring van Lisanne , moeder van Luka (17-07-17)

Lisanne en Luka

Net komen wonen in Zoetermeer, zwanger van baby 2..welke verloskundige kies je? Vragen aan vriendinnen kan ik niet. Wil het graag nog even voor ons houden. Zoeken op sites, kijkend naar foto's en verhalen. Keita sprak mij het meeste aan. Die dan maar.. achteraf een goede keuze. Lief, proffesioneel en betrokken tot aan de laatste wee..en daarna trouwens ook. Onze 2e zoon is inmiddels alweer 8 weken en genieten enorm van ons mooie gezinnetje. Mocht er ooit (denk het niet hoor) nog een mini mensje zich aanmelden, weet ik jullie te vinden!!

Lisanne , moeder van Luka (17-07-17)

Ervaring van Saskia , moeder van Leanne (06-07-17)

Saskia en Leanne

Na twee ziekenhuis bevallingen, had ik dan eindelijk mijn zo gewenste thuisbevalling. Wat was dit een geweldige ervaring!! Voor de derde keer door jullie allen begeleid. Wederom ontzettend blij met de betrokkenheid,deskundigheid...jullie hebben wederom goed gezorgd voor mij en onze dochter. Denise was geweldig tijdens de bevalling, op de achtergrond zodat ik mijn gang kon gaan maar tegelijkertijd wel "leidend". Nogmaals bedankt voor alles! Niet alleen voor deze bevalling maar voor alle drie. Jullie zijn echt geweldig en raad jullie aan een ieder aan. Liefs, Freert, Saskia, Joost, Gijs en Leanne Bregman.

Saskia , moeder van Leanne (06-07-17)

Ervaring van Dulcey, moeder van Joeri (14-06-17)

Dulcey en Joeri

Ook al wist ik van te voren dat ik zou bevallen middels een keizersnede ben ik tijdens de gehele zwangerschap en ook na de bevalling goed begeleid. Alle verloskundigen wel een keer gezien en allemaal zijn ze zeer aardig en heb echt het gevoel gehad dat ze oprecht interesse naar je tonen en dat je niet een nummer bent. Ik voelde me elke keer weer op mijn gemak en zou deze praktijk ook zeker aanbevelen!

Dulcey, moeder van Joeri (14-06-17)

Ervaring van Wilma , moeder van Mia (12-06-17)

Wilma  en Mia

Bedankt voor alles

Wilma , moeder van Mia (12-06-17)

Ervaring van Lisa , moeder van Noah Mikail (02-06-17)

Lisa en Noah Mikail

Ik heb een fijne tijd bij jullie gehad. Ik werd goed begeleid door jullie waardoor ik me altijd om mijn gemak voelde. Mijn 2e zwangerschap hoop ik weer bij jullie terecht te komen!

Lisa , moeder van Noah Mikail (02-06-17)

Ervaring van Rosanne, moeder van Jaro (11-05-17)

Rosanne en Jaro

Onze ervaring bij Keita was erg positief. Alle dames zijn erg kundig en professioneel. Ik voelde me op mijn gemak en kon alles kwijt wat ik kwijt wilde. De bevalling is erg goed gegaan en er werd perfect op mijn behoeftes ingespeeld. Wanneer wij nog een kindje krijgen kom ik zeker terug bij jullie! Heel erg bedankt voor de goede zorgen. Jaro is op de foto ongeveer 6 weken en zoals je ziet een heerlijk vrolijk kind!

Rosanne, moeder van Jaro (11-05-17)

Ervaring van Magda, moeder van Joyce (03-05-17)

Magda en Joyce

Joyce

Magda, moeder van Joyce (03-05-17)

Ervaring van Jennywave, moeder van Jermana Milensia Aéloine (13-04-17)

Jennywave en Jermana Milensia Aéloine

Het was een hele geweldige ervaring om een hele mooie mensje op aarde te zetten. De dag dat het zo ver was dat ze kwam vergeet ik nooit meer gewoon ... het was een extra controle in het ziekenhuis omdat ik me kindje niet meer voelde bewegen en toen jaa ze kwamen me vertellen dat het zover was dat ze zou komen ik schrok me rot ze was een week en 2 dagen te vroeg geboren .... ik werd door iedereen heel erg gesteund tijdens mijn zwangerschap.. mijn buikje mis ik ook wel heel erg het was zo anders om weer eens heel dun te zijn heb geen enkele aanleg overgehouden weeg weer mijn normale gewicht sniksnik dus dat word maar dik worden door eten hahah .. binnen keita heb ik ook heel veel met bepaalde vrouwen kunnen praten over hoe ik me voelde en hun gaven me adviezen die ik wel kon gebruiken ... De eerste dagen met mijn kleine meid was echt geweldig best wel eng ook, omdat ze best wel te klein was ze woog 2386 en was 45 cm plus der suikergeholte was te laag dus moest 2 dagen in het ziekenhuis liggen zodat hun de kleine in de gaten konden houden. Uiteindelijk is alles goed gegaaann en mocht ze eindelijk na huis. Ik ben een trotse mama geworden al ben ik zo jong zwanger geworden maar heb er geen spijt van !! Zij is echt een geschenk van god na 2 keer mis gaan ... ik ben gelukkig ! Binnen keita wil ik iedereen bedanken, ik zie jullie weer over 10 jaar

Jennywave, moeder van Jermana Milensia Aéloine (13-04-17)

Ervaring van Petra, moeder van Babette (16-03-17)

Petra en Babette

Super! Heel erg tevreden en kijk met een fijn gevoel terug op het contact met Keita.

Petra, moeder van Babette (16-03-17)

Ervaring van Patty , moeder van Milaya (27-02-17)

Patty en Milaya

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen!!

Patty , moeder van Milaya (27-02-17)

Ervaring van Simone, moeder van Tess (13-02-17)

Simone en Tess

We kijken terug op prima begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling! Mocht er nog eens een 2e komen, dan zien jullie ons zeker terug! Namens ons lachebekkie, bedankt! Marco & Simone

Simone, moeder van Tess (13-02-17)

Ervaring van Eva, vader van Zoya (03-02-17)

Eva en Zoya

Zeer fijne ervaring met de verloskundigen van Keita. Top begeleiding en je mag ze echt altijd bellen, ook voor deze zwangerschap toen ik een miskraam kreeg mocht ik ze bellen op elk moment en er werd altijd goed de tijd genomen en echt geluisterd. Maureen was er bij mijn bevalling en daar ben ik zeer dankbaar voor, aanmoedigend maar ook even je in je ogen aankijken en toespreken. Zeer fijn voorstel van haar om eerst op de linkerzijde te gaan persen en daarna op de rug. Zo kan ik nog wel meer kinderen krijgen en ook mijn zusje die erbij was, heeft nu geen angst maar denkt ook een bevalling aan te kunnen! Fijne bevalling gehad ondanks mijn angsten vooraf! Super bedankt! Liefs Miguel, Eva & Zoya

Eva, vader van Zoya (03-02-17)

Ervaring van Merel, moeder van Myrthe (28-12-16)

Merel en Myrthe

Zeer tevreden over Keita. We zijn goed en vriendelijk begeleid tijdens de zwangerschap en geboorte van onze lieve dochter Myrthe.

Merel, moeder van Myrthe (28-12-16)

Ervaring van Annelies, moeder van Frenk (14-12-16)

Annelies en Frenk

Hele fijne praktijk. Het is beide keren erg goed bevallen, zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling en kraamtijd.

Annelies, moeder van Frenk (14-12-16)

Ervaring van Kim, moeder van Amy (13-11-16)

Kim en Amy

Keita heeft lieve dames die je goed begeleiden en in je eigen waarde laten. Bij onze bevalling heeft Nicky geholpen en moest het helaas overdragen aan het ziekenhuis. Nicky bleef tot onze dame geboren was. Vooraf duidelijke informatie en de informatie avonden waren ook fijn. Kortom een goede ervaring. Bedankt voor de hulp dames! Liefs Kim & Marcel & Amy

Kim, moeder van Amy (13-11-16)

Ervaring van Djotie, moeder van Shivesh ro'shailiyo Pawan (07-11-16)

Djotie en Shivesh ro'shailiyo Pawan

Ik heb een hele fijne en mooie tijd beleeft bij keita ik ga het zeker missen ik werd heel goed geholpen door de verloskundige ook werd ik goed begeleid in mijn privé situatie die ik had met mijn vriend. Als ik weer in verwachting ben weet ik waar ik naar toe ga en dat is bij jullie.

Djotie, moeder van Shivesh ro'shailiyo Pawan (07-11-16)

Ervaring van Mirjam , moeder van Elize en Floor (25-10-16)

Mirjam en Elize en Floor

Wij hebben bij beide dochters goede ervaringen gehad met Keita. Zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling en de nazorg. De verloskundigen zijn allen vriendelijk en kundig. Ook is het fijn dat je na de geboorte dag en nacht bij ze terecht kunt met zorgvragen.

Mirjam , moeder van Elize en Floor (25-10-16)

Ervaring van Laura, moeder van Tygo (17-10-16)

Laura en Tygo

Beste meiden. Jullie hebben mij 9 maanden van het begin tot het einde super geholpen. jullie hebben altijd geluisterd, niks was te veel. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik serieus werd genomen en dat er naar me geluisterdwerd. Jullie zijn toppers! Heel erg bedankt voor alles! veel liefs Renco, Laura en Tygo.

Laura, moeder van Tygo (17-10-16)

Ervaring van Debbie , moeder van Eloïn (05-10-16)

Debbie en Eloïn

Ik heb zeer kundige en warme begeleiding en zorg ontvangen. Er was altijd ruimte voor vragen en ik ben vooral dankbaar voor de geruststelling tijdens de (voor mij toch wel spannende) zwangerschap. Al met al ben ik heel fijn begeleid en ben ik de verloskundigen van Kéita dankbaar dat zij door hun bijdrage mijn zwangerschap tot zo'n mooie periode hebben weten te maken. Dankzij hen hebben wij nu een prachtige, gezonde dochter waar we enorm van genieten. Dus: dank jullie wel en wie weet tot ziens!

Debbie , moeder van Eloïn (05-10-16)

Ervaring van Kim, moeder van Evi (29-09-16)

Kim en Evi

Heel goed begeleidt door alle dames van de praktijk tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling. Extra dank aan Nancy die na overdracht aan het ziekenhuis bij de bevalling is gebleven! Mede dankzij alle goede zorgenkind Evi een lief en tevreden meisje!

Kim, moeder van Evi (29-09-16)

Ervaring van Marlieke, moeder van Daan (16-09-16)

Marlieke en Daan

Keita is een fijne praktijk met leuke, vriendelijke en nuchtere verloskundigen. Ze nemen alle tijd voor je en zijn ook in de week na je bevalling erg lief en betrokken.

Marlieke, moeder van Daan (16-09-16)

Ervaring van Hiba, moeder van Jasmijn (05-09-16)

Hiba en Jasmijn

Voor, tijdens en na de bevalling heb ik super goede hulp gehad van deze dames. Echt een fijn team!

Hiba, moeder van Jasmijn (05-09-16)

Ervaring van Małgorzata, moeder van Maciej Kaliczak (01-09-16)

Małgorzata en Maciej Kaliczak

Maciej

Małgorzata, moeder van Maciej Kaliczak (01-09-16)

Ervaring van Hanneke, moeder van Kyan (29-08-16)

Hanneke en Kyan

Bij beide zwangerschappen hebben wij bij Keita gezeten. Erg fijne praktijk. Er wordt goed en vakkundig gewerkt maar wel persoonlijk. Alle verloskundige liggen op 1 lijn en zijn erg aardig. Hierdoor totaal geen voorkeur voor wie er dienst zou hebben tijdens de bevalling. De eerste bevalling werd medisch en de tweede geholpen door Maureen. Deze is goed verlopen en wij waren erg tevreden met haar! Bedankt voor de goede zorgen.

Hanneke, moeder van Kyan (29-08-16)

Ervaring van Nathalie , moeder van Mason Jaxx (19-08-16)

Nathalie en Mason Jaxx

Wij hebben een fantastische begeleiding gehad van onze eerste zwangerschap. Wij hopen dan ook echt bij een volgende zwangerschap weer van jullie diensten gebruik te kunnen maken. Nogmaals ontzettend bedankt voor alle goede zorgen omtrent onze zwangerschap & bevalling van onze Mason Jaxx!

Nathalie , moeder van Mason Jaxx (19-08-16)

Ervaring van Dorien, moeder van Sepp (16-08-16)

Dorien en Sepp

Ik ben de dames van Kéita heel erg dankbaar voor de liefdevolle en begripvolle begeleiding van mijn zwangerschappen....vanwege ziekenhuis bevallingen, waaronder een keizersnede waren de dames helaas niet aanwezig bij de bevallingen. Desalniettemin waren ze stuk voor stuk heel erg lief en zorgzaam, tijdens en achteraf! Echt een top-praktijk met dames die (bijna) allemaal zelf moeder zijn en buiten geweldige verloskundigen zijn ze ook nog eens ervaringsdeskundigen! Dikke pluim voor alle mooie steun tijdens deze heftige zwangerschap!

Dorien, moeder van Sepp (16-08-16)

Ervaring van Meijden, vader van Sagar (12-08-16)

Meijden en Sagar

Wij kijken met veel genoegen terug op de begeleiding van Keita bij de zwangerschap en de bevalling van onze Sagar. Keita bestaat uit een klein, professioneel en enthousiast team van verloskundigen en daardoor leer je iedereen kennen bij de organisatie. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en voel je je bij wijze van spreken niet 1 van de 100.

Meijden, vader van Sagar (12-08-16)

Ervaring van Marylane , moeder van Emillia Giselle Gemma (25-07-16)

Marylane en Emillia Giselle Gemma

Beste Dames, Het is een tijdje geleden(9 maanden geleden) dat ik in contact was met jullie. Emillia doet het goed en groeit goed en samen met haar zus Estella zijn het al lieve boefjes samen.Ik heb Keita praktijk goed ervaren. Vooral de bevalling had een verassende wending. Ik wou namelijk thuis bevallen en omdat de ontsluiting niet doorzette werd er besloten om naar het ziekenhuis te gaan. Ik wou dat natuurlijk niet en ging voor de laatste keer naar de wc.Er gebeurde niks natuurlijk maar ik hoopte dat mijn lichaam haar best zal doen. Eenmaal uit het wc.lopend naar mijn bed kreeg ik persdrang. En net op de laatste moment mocht ik toch Thuisbevallen. En werd zo 'hup' het bed ingegooid. Letterlijk. Wat is Lizanne sterk zeg! Achteraf gezien, een tijdje verder. Ben ik ontzettend blij en gelukkig met de bevalling en alles eromheen. Wij bedanken je Lisanne voor je enorme geduld en het begeleiden van de bevalling. Ook de receptioniste en de rest van de verloskundige enorm bedankt!

Marylane , moeder van Emillia Giselle Gemma (25-07-16)

Ervaring van Mandy en Rick, moeder van Jay Levi (22-07-16)

Mandy en Rick en Jay Levi

Wij hebben een zeer prettige zwangerschap achter de rug en zijn goed geholpen door alle meiden van jullie team!

Mandy en Rick, moeder van Jay Levi (22-07-16)

Ervaring van Mandy en Rick, moeder van Jay Levi (22-07-16)

Mandy en Rick en Jay Levi

Wij hebben een zeer prettige zwangerschap achter de rug en zijn goed geholpen door alle meiden van jullie team!

Mandy en Rick, moeder van Jay Levi (22-07-16)

Ervaring van Wiesia, vader van Kasper (06-07-16)

Wiesia en Kasper

Bedankt voor het kijken :) Kasper is gezond en groeiend GROETEN

Wiesia, vader van Kasper (06-07-16)

Ervaring van Charity , moeder van Devano (06-07-16)

Charity en Devano

Mijn ervaring bij keita verloskundige is erg positief. Alle medewerkers waren erg lief en erg mee levend. Ik kon altijd met mijn vragen bij jullie terecht en werdt altijd goed geholpen en mijn vragen werden altijd goed beantwoord Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie goede zorgen. En bij de volgende zwangerschap in de toekomst kom ik zeker weer terug... Ik heb een leuke foto er bij gedaan van onze kleine man devano daar was die net 2 maanden oud. Groetjes charity en Remy en devano

Charity , moeder van Devano (06-07-16)

Ervaring van Kimberly, moeder van Zoë (15-03-16)

Kimberly en Zoë

Ik heb de praktijk als zeer prettig ervaren. Goede begeleiding en adviezen tijdens mijn zwangerschap. Ik vond het ook erg jammer dat ik uiteindelijk aan de gynaecoloog werd overgedragen. Zou het zeker aanraden om voor deze praktijk te kiezen! Top team!

Kimberly, moeder van Zoë (15-03-16)

Ervaring van Madelon , moeder van Imke (07-03-16)

Madelon en Imke

Wij zijn heel blij met alle hulp en steun die wij van jullie hebben gehad, bij onze beide dochters! Ondanks dat wij 2 keer aan hadden gegeven in het ziekenhuis te willen bevallen (en wij dit 2 keer niet gehaald hebben) is alles super goed verlopen, dankzij jullie! Dankjewel! En een dikke knuffel van Nika en Imke!

Madelon , moeder van Imke (07-03-16)

Ervaring van Linda, moeder van Olivia Joy (06-03-16)

Linda en Olivia Joy

Wij hebben een hele fijne tijd gehad bij Keita. De begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling was super! Hartelijk bedankt meiden, ook namens onze kleine meid.

Linda, moeder van Olivia Joy (06-03-16)

Ervaring van Daylene en Leon, moeder van Zoë Rosalie (04-03-16)

Daylene en Leon en Zoë Rosalie

Dank jullie wel voor jullie goede zorg,en advies. mede dankzij jullie hebben wij een prachtige dochter.

Daylene en Leon, moeder van Zoë Rosalie (04-03-16)

Ervaring van Simone en Danielle , moeder van Evi (21-02-16)

Simone en Danielle en Evi

Nadat onze zoon in 2013 is geboren hebben we opnieuw voor Keita gekozen toen we opnieuw zwanger waren. Deze keer van een meisje! Goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap door alle verloskundigen! Mijn zwangerschap verliep zonder complicaties. Maar mijn bevalling verliep moeizamer waardoor ik medisch werd in het ziekenhuis. Hierdoor werd mijn bevalling overgenomen door het ziekenhuis. We waren erg blij dat Lisanne van Duuren toch wilde blijven tot de bevalling! Dat was erg fijn! Een mooi meisje van bijna 8 pond! Evi! En met een trotse grote broer Brent zijn we helemaal happy met z'n vieren!

Simone en Danielle , moeder van Evi (21-02-16)

Ervaring van Ester , moeder van Levi en Noah (15-02-16)

Ester en Levi en Noah

Inmiddels ben ik de trotse mama van 2 mooie mannen. Bij beide zwangerschappen heb ik gekozen voor Keita. Keita is een kleine praktijk met 3 vaste verloskundigen, dat vond ik erg fijn hierdoor heb je steeds een bekend gezicht voor je. Ik kon altijd terecht met vragen dit kon telefonisch of bij een extra afspraak. Er werd goed naar me geluisterd en met me meegedacht. Ook na de bevalling kon ik met vragen bij Keita terecht. Kortom, super goede en fijne praktijk. Vriendelijk en zorgzame verloskundigen. Mochten wij ooit een derde kindje krijgen dan kies ik zeker zonder twijfel weer voor Keita. Bedankt meiden voor jullie hulp en zorg tijdens mijn beide zwangerschappen.

Ester , moeder van Levi en Noah (15-02-16)

Ervaring van Gabriela , moeder van Michaëla (02-02-16)

Gabriela en Michaëla

Beste, Wij hebben onze tijd met Keita als zeer prettig ervaren. Tijdens de zwangerschap konden wij al onze vragen kwijt en werden we goed begeleid. Ook tijdens de bevalling zelf werden wij goed ondersteund door Nancy. Al met al zullen wij Keita zeker aanraden als verloskundigenpraktijk. De kleine is inmiddels 2,5 maand oud en doet het super :) Mvg Gabriela

Gabriela , moeder van Michaëla (02-02-16)

Ervaring van Arlies, moeder van Kay (01-02-16)

Arlies en Kay

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en de nazorg. Jullie benadering is persoonlijk en rustig wat heel prettig is. Jullie zijn een professioneel en leuk team. Wij zullen jullie zeker aanraden!

Arlies, moeder van Kay (01-02-16)

Ervaring van Eline, moeder van Mia (09-01-16)

Eline en Mia

Wij zijn heel erg tevreden over de begeleiding, adviezen en hulp van de dames van Keita! Jullie waren altijd vriendelijk, goed op de hoogte en duidelijk! We hebben de zwangerschap en ook de bevalling als prettig ervaren. Een dikke 10 voor jullie!

Eline, moeder van Mia (09-01-16)

Ervaring van Melanie, moeder van Tess (07-01-16)

Melanie en Tess

Zeer goeie ervaring gehad bij keita! Altijd goed geholpen en heel vriendelijk. Jullie hebben mij goed door mijn zwangerschap / bevalling geholpen.

Melanie, moeder van Tess (07-01-16)

Ervaring van Melanie, moeder van Tess (07-01-16)

Melanie en Tess

Zeer goeie ervaring gehad bij keita! Altijd goed geholpen en heel vriendelijk. Jullie hebben mij goed door mijn zwangerschap / bevalling geholpen.

Melanie, moeder van Tess (07-01-16)

Ervaring van Suzanne, moeder van Silvan (27-12-15)

Suzanne en Silvan

Ook tijdens deze tweede zwangerschap zijn we heel goed begeleid door de dames van Keita. De bezoekjes aan de praktijk vond ik altijd erg prettig en ik voelde me erg welkom. Ik kijk mede dankzij Nancy met een erg goed gevoel terug op een fijne thuisbevalling met als resultaat een knappe zoon en voor Luna een lief broertje!

Suzanne, moeder van Silvan (27-12-15)

Ervaring van Esther, moeder van Ella (23-12-15)

Esther en Ella

Super lieve en kundige meiden! Ook fijn dat het een wat kleiner team is, je kent ze allemaal dan goed genoeg! Ik heb me zowel vooraf als tijden de nazorg super gesteund gevoeld.

Esther, moeder van Ella (23-12-15)

Ervaring van Monique , moeder van Boris (16-11-15)

Monique en Boris

Ik ben onwijs blij en dankbaar met alle hulp en informatie die ik van jullie gekregen heb. Vragen kon ik altijd bij jullie terecht en als er iets was werd er meteen actie ondernomen Ik hoop in de toekomst nog een keer terug te mogen komen Ga zo door! Groetjes monique patrick en boris

Monique , moeder van Boris (16-11-15)

Ervaring van sascha, moeder van Naomi (04-11-15)

sascha en Naomi

Een hele fijne zwangerschap kunnen hebben. Altijd goede informatie ontvangen en met alle dames een goede controle gehad. Heel blij geweest met Maureen tijdens de bevalling. Ik zou de praktijk zeker aanraden bij andere vrouwen.

sascha, moeder van Naomi (04-11-15)

Ervaring van sascha, moeder van Naomi (04-11-15)

sascha en Naomi

Een hele fijne zwangerschap kunnen hebben. Altijd goede informatie ontvangen en met alle dames een goede controle gehad. Heel blij geweest met Maureen tijdens de bevalling. Ik zou de praktijk zeker aanraden bij andere vrouwen.

sascha, moeder van Naomi (04-11-15)

Ervaring van Jill, moeder van Celeyna (02-11-15)

Jill en Celeyna

Ik heb echt een super ervaring gehad met keita in de dorpstraat in zoetermeer! Ze zijn lief,eerlijk en begeleiden je goed tijdens en na de zwangerschap! Altijd een luisterend oor, goede oplossingen voor je wensen/idee'en tijdens de bevalling & zijn nooit te moeilijk als je om een bepaalde reden een extra afspraak wilt. Ik zou keita aan iedereen aanbevelen!

Jill, moeder van Celeyna (02-11-15)

Ervaring van Bianca , vader van Bas (21-10-15)

Bianca en Bas

Ik heb mijn zwangerschap als heel prettig en bijzonder ervaren mede dankzij de fijne begeleiding van de deskundige en vriendelijke verloskundigen van de Keita praktijk. Bedankt!

Bianca , vader van Bas (21-10-15)

Ervaring van Samantha , moeder van Liz (13-10-15)

Samantha en Liz

Top geholpen door jullie allemaal. Allemaal even lief. Ik vond het belangrijk dat ik mij op me gemak voelde, dit was keer op keer zo. Volgende keer ( als die er komt ;) ) kom ik zeker weten terug bij jullie! Ik raad jullie zeker aan bij anderen. Groetjes van ons

Samantha , moeder van Liz (13-10-15)

Ervaring van Linda, moeder van Lorenzo Jace (23-09-15)

Linda en Lorenzo Jace

Heel lief en goed begeleid tijdens mijn zwangerschap!! Heel blij met de goede zorgen tijdens mijn bevalling. Lorenzo papa en ik zijn de verloskundigen van Keita enorm dankbaar!

Linda, moeder van Lorenzo Jace (23-09-15)

Ervaring van Annelies , moeder van Jack (16-07-15)

Annelies en Jack

Keita vind ik echt een aanrader; allemaal erg vriendelijk, goede info en top begeleiding tijdens de bevalling!

Annelies , moeder van Jack (16-07-15)

Ervaring van Anita, moeder van Estelle (15-07-15)

Anita en Estelle

Ben heel blij dat ik voor Keita heb gekozen! Goede begeleiding en kon altijd terecht voor extra vragen.

Anita, moeder van Estelle (15-07-15)

Ervaring van Gisella , moeder van Kay (12-06-15)

Gisella en Kay

Bedankt voor de goede begeleiding en tot de 2de zwangerschap! Ook groetjes van onze zoon Kay :)

Gisella , moeder van Kay (12-06-15)

Ervaring van Marcia, moeder van Tijs (02-06-15)

Marcia en Tijs

Op 2 Juni 2015 zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Tijs. De zwangerschap en bevalling van ons eerste kindje Nick zijn wij fantastisch begeleid door de verloskundigen van Keita. Bij de tweede zwangerschap was er dan ook geen twijfel mogelijk wij kozen weer voor deze praktijk. Ondanks dat bijna alle verloskundigen die mij bij de eerste zwangerschap en bevalling begeleid hadden een andere baan hebben gekregen of met zwangerschapsverlof waren, ben ik door de vervangende verloskundigen zeer goed begeleid en heb ik hetzelfde fijne gevoel aan mijn zwangerschap en bevalling over gehouden.

Marcia, moeder van Tijs (02-06-15)

Ervaring van Susanne en Vincent, moeder van Xander (25-05-15)

Susanne en Vincent en Xander

Door de kleinschaligheid is het erg fijn om bij deze praktijk in behandeling te zijn. De verloskundigen zijn kundig en hebben ons op een fijne manier ondersteund. Zeker een praktijk waar wij nog eens terug komen mochten we nog een kindje mogen krijgen.

Susanne en Vincent, moeder van Xander (25-05-15)

Ervaring van Sabine , moeder van Sem (24-05-15)

Sabine en Sem

We hebben de controles als zeer prettig ervaren. En al wil ik de bevalling niet als 'zeer prettig' omschrijven ;-) , de begeleiding was dat wel! Dankjulliewel! Hartelijke groet, Sabine, Dennis en Sem

Sabine , moeder van Sem (24-05-15)

Ervaring van Marissa, moeder van Sven (19-05-15)

Marissa en Sven

Dankzij de verloskundigen van Keita heb ik een fijne zwangerschap gehad. Alles was bespreekbaar en ik voelde mij erg op mijn gemak. De bevalling was gepland in het ziekenhuis maar omdat het zo snel ging zijn we onder begeleiding van Maureen thusi bevallen. De bevalling was een mooie ervaring met als resultaat een kerngezonde mooie zoon! Wij zijn Keita erg dankbaar!!

Marissa, moeder van Sven (19-05-15)

Ervaring van Lesley, moeder van Jaxon (12-05-15)

Lesley en Jaxon

Ik heb de zorg van Keita als zeer positief ervaren, en zo ook mijn vriend. Mijn bevalling liep niet helemaal zoals gepland, maar de verloskundigen van Keita zijn op de achtergrond wel continu aanwezig geweest wat voor mij maar ook voor mijn vriend erg fijn was. Wij hebben best tussendoor wat vragen gehad, zeker na de bevalling en deze zijn allemaal snel en eerlijk beantwoord. Ook bij twijfel werd er snel gehandeld en alle verloskundigen zijn even lief en betrouwbaar. Ik zal bij een eventuele volgende bevalling zeker weer kiezen voor Keita en hen aanraden bij anderen! Top verloskundigen en uitstekende manier van zorgverlenen! Jarvi, Lesley en Jaxon

Lesley, moeder van Jaxon (12-05-15)

Ervaring van Marije, moeder van Yente (12-04-15)

Marije en Yente

Wij hebben een hele fijne tijd gehad bij Keita. Wat een lieve meiden allemaal! En de begeleiding tijdens de zwangerschap en bij de bevalling/kraamweek was super! Ontzettend bedankt! Ook namens Mark en kleine Yente ;)

Marije, moeder van Yente (12-04-15)

Ervaring van Saskia , moeder van Gijs (02-04-15)

Saskia en Gijs

Bij mijn tweede zwangerschap opnieuw van de deskundigheid van Keitá gebruik gemaakt. Wederom voelde ik me serieus genomen, deze zwangerschap viel me zwaar, de verloskundigen hebben me nooit het gevoel gegeven dat ik me aanstelde. Ook werd er door Nancy adequaat gereageerd toen ik mij niet lekker voelde worden bij een hoge bloeddruk en ben ik uiteindelijk ingeleid in het Langeland ziekenhuis. Helaas weer geen thuisbevalling maar allebei onze jongens zijn gezond ter wereld gekomen. En daar gaat het uiteindelijk om! Wederom ontzettend bedankt voor de goede zorgen en wie weet, misschien nog een keer tot ziens!

Saskia , moeder van Gijs (02-04-15)

Ervaring van Medine, moeder van Talha (31-03-15)

Medine en Talha

Mijn nieuwe leven geboren met keita Ik zou het iedereen aanraden, omdat ze zijn super !!!

Medine, moeder van Talha (31-03-15)

Ervaring van Huisman, moeder van Estelle (25-03-15)

Huisman en Estelle

Zeer positief! Heel hartelijk ontvangen in de praktijk, goede begeleiding en (na)controle.

Huisman, moeder van Estelle (25-03-15)

Ervaring van Rianne , moeder van Milo Joël (25-03-15)

Rianne en Milo Joël

Wat een professionele en prettige begeleiding hebben wij gedurende de zwangerschap en in de kraamweek ontvangen! Jullie zijn allemaal toppers en we zouden iedereen adviseren om naar jullie te gaan voor de begeleiding van een verloskundigepraktijk! Ik hoop dat er nog veel vrouwen/ baby's/ gezinnen jullie als verloskundigen mogen ervaren! Ontzettend bedankt, ook namens mn mannen Chris, Tygo en Milo :)

Rianne , moeder van Milo Joël (25-03-15)

Ervaring van Yvette, moeder van Finley Ivar (08-03-15)

Yvette en Finley Ivar

Zo prettig thuis rustig de bevalling begonnen! Voelde me helemaal veilig en heb me nog nooit zo gesteund gevoeld tijdens het bevallen. Wat een verschil maakt dat! Uiteindelijk naar ziekenhuis gegaan want had echt een infuus met extra weeën opwek powers nodig. Goed ingeschat en gehandeld! Heel hartelijk dank en complimenten ook namens mijn man. Dat jullie nog veel meer mooie dingen mogen blijven doen en verschil blijven maken.

Yvette, moeder van Finley Ivar (08-03-15)

Ervaring van Ilka , moeder van Noud (22-01-15)

Ilka en Noud

Zeer tevreden, geen andere woorden voor Nogmaals bedankt

Ilka , moeder van Noud (22-01-15)

Ervaring van Judith , moeder van Vida (11-01-15)

Judith en Vida

Tijdens mijn zwangerschap als bevalling zeer liefde- en respectvol begeleid door Keita! Een onafhankelijke en zeer flexibele verloskundigen! Handig als je fulltime werkt samen met je partner! We hebben nu een prachtige dochter!

Judith , moeder van Vida (11-01-15)

Ervaring van johanne , moeder van skylar (07-01-15)

johanne en skylar

Ook deze derde keer was de begeleiding weer super!! Bedankt voor alles!!

johanne , moeder van skylar (07-01-15)

Ervaring van Renske, moeder van Lucas (18-11-14)

Renske en Lucas

Goede praktijk met leuke, aardige en vakbekwame verloskundigen. Ik heb beiden zwangerschappen bij Keita gelopen en kan het iedereen aanraden.

Renske, moeder van Lucas (18-11-14)

Ervaring van Michelle , moeder van David (10-11-14)

Michelle en David

We zijn erg tevreden over de begeleiding van Keita. Bij vragen of onzekerheid werd er altijd geluisterd. Alle verloskundigen zijn even aardig en deskundig. Bij twijfel sturen ze ook direct door. Uiteindelijk ben ik overgedragen aan de gynaecoloog en ben ik in het ziekenhuis bevallen van onze prachtige zoon, David. De nazorg is wel door Keita gedaan en ook dat was prima! Lizanne, Denise, Maureen en Nancy: hartelijk bedankt voor alles!

Michelle , moeder van David (10-11-14)

Ervaring van Lisa, moeder van Sophie (06-11-14)

Lisa en Sophie

In mijn gehele zwangerschap hebben de verloskundigen van Keita mij super goed bijgestaan! En dat was niet anders met mijn geheel onverwachte thuisbevalling! Dankzij Nancy heb ik de bevalling heel goed en bewust meegemaakt en zij heeft me er met haar woorden heel goed doorheen geholpen! Toppers zijn het allemaal!

Lisa, moeder van Sophie (06-11-14)

Ervaring van Naomi , moeder van Diantha Medea (05-11-14)

Naomi en Diantha Medea

De begeleiding bij Keita was vanaf het eerste contact om een afspraak te maken echt uitmuntend! Alle verloskundigen en de assistente Cindy zijn stuk voor stuk schatten van mensen, die hun vak goed verstaan. We voelden ons de hele zwangerschap goed ondersteund, en konden altijd terugvallen op de verloskundigen. De echo's en controles werden altijd goed uitgevoerd en er was altijd ruimte om vragen te stellen. Ook hadden wij de mogelijkheid om onze wensen rondom de bevalling te bespreken, en met alle wensen is uitstekend rekening gehouden. De bevalling zelf is heel goed verlopen, en werd bij ons thuis begeleid door Maureen en Nancy. Kortom; we werden met veel respect en positiviteit behandeld bij Keita, en bij volgende zwangerschappen gaan we absoluut weer voor Keita!

Naomi , moeder van Diantha Medea (05-11-14)

Ervaring van Rolinda , moeder van Samuël (17-10-14)

Rolinda en Samuël

Hele lieve verloskundigen. Bij twijfel laten ze de zaken goed uitzoeken. Ze nemen geen risico's. Als het erop aankomt kunnen ze snel de juiste beslissing nemen.

Rolinda , moeder van Samuël (17-10-14)

Ervaring van Mandy, moeder van Tyler Lyov (09-10-14)

Mandy en Tyler Lyov

Super verloskunige praktijk! We hebben alles zeer fijn ervaren! Onze kleine man doet t super!!!

Mandy, moeder van Tyler Lyov (09-10-14)

Ervaring van Nellie , moeder van Liam (03-10-14)

Nellie en Liam

Super ervaring met jullie praktijk, Liam is uiteindelijk met de keizersnede gekomen, maar in de zwangerschap heb ik heel veel aan jullie gehad. Bedankt, Nellie, Eelco, Quincy en Liam

Nellie , moeder van Liam (03-10-14)

Ervaring van Mandy , moeder van Phoebe (01-10-14)

Mandy en Phoebe

Ik heb tijdens mijn zwangerschap een goede begeleiding gehad. er werd goed geluisterd en de tijd genomen voor mijn vragen. Helaas werd ik met 32 weken opgenomen met gebroken vliezen. Tijdens deze opname werd er regelmatig contact gezocht om te informeren hoe het ging, iets wat ik als erg prettig heb ervaren. Gelukkig is de bevalling nog even uitgesteld tot een beter termijn en tijdens mijn kraambed kwamen de verloskundigen langs. Ook dit was alleen maar positief. Er wordt ook goed omgegaan met de kinderen in het gezin en onze dochter is goed betrokken bij alle onderzoeken. Dank daarvoor! Ik raad Keita zeker aan en bedank jullie voor de goede zorgen!

Mandy , moeder van Phoebe (01-10-14)

Ervaring van M. , moeder van Nikki (25-09-14)

M. en Nikki

Uiteindelijk ben ik middels ks bevallen. Maar de voorzorg en nazorg was prima in orde. Je kunt altijd bellen als je je ergens zorgen om maakt. Dank voor de goede zorgen!

M. , moeder van Nikki (25-09-14)

Ervaring van Angelique, moeder van Fayenne (13-09-14)

Angelique en Fayenne

Tijdens onze zwangerschap hebben jullie ons heel goed bijgestaan. Veel informatie gehad, stonden altijd voor ons klaar en we voelden ons zeer op ons gemak. Ook tijdens en na de geboorte van Fayenne waren jullie super. We hebben een aantal keer aan de telefoon gehangen omdat we niet wisten wat we moesten doen, en gelukkig konden jullie ons gerust stellen en helpen. Super bedankt voor alles! En wellicht tot ziens in de toekomst ;-)...

Angelique, moeder van Fayenne (13-09-14)

Ervaring van Laura , moeder van Stella (02-09-14)

Laura en Stella

Mijn zwangerschap heb ik zeer aangenaam ervaren. Vooral omdat het je eerste kindje is weet je niet wat je kan verwachten, En ik heb gelukkig wel alle steun en hulp van jullie gekregen. Vooral rond de bevalling was het best pittig voor mij en dat jullie er voor mij waren in het ziekenhuis en thuis vond ik erg prettig. Mijn volgende zwangerschap kom ik graag weer bij jullie!! Bedankt voor alles! Groetjes Stephan en Laura

Laura , moeder van Stella (02-09-14)

Ervaring van Mayra, moeder van Enya (26-08-14)

Mayra en Enya

Zeer tevreden over Keita, goede verloskundigen in de praktijk, altijd bereikbaar. Bij mijn volgende zwangerschap ga ik zeker weer naar keita.

Mayra, moeder van Enya (26-08-14)

Ervaring van Dide, moeder van Nyla (23-08-14)

Dide en Nyla

Wij zijn heel erg tevreden over Keita. Onze zorgen werden altijd serieus genomen en er werd altijd de tijd voor genomen. Vaak waren we óverbezorgt & we hebben vaak gebeld, maar nooit werd ons het gevoel gegeven dat het teveel was. Ook de bevalling, waarmee wij zijn geholpen door Nancy kijken we met een heel goed gevoel op terug. Op 't laatst werd ik overgedragen aan de gynacoloog maar ze bleef bij ons en gaf me veel vertrouwen. Mocht er ooit een 2e komen, dan 100% zeker weer naar keita!!

Dide, moeder van Nyla (23-08-14)

Ervaring van Ingrid , moeder van Isabel Leonore (06-08-14)

Ingrid en Isabel Leonore

Eigenlijk dachten wij in het ziekenhuis te bevallen, maar het liep allemaal anders. De bevalling ging zo snel dat de verloskundige (Nancy) besloot om thuis te blijven. Alles ging zo goed en zo ontspannen. Wij kunnen nu terugkijken op een hele mooie thuisbevalling van onze tweede dochter Isabel. Wij zijn heel dankbaar en blij voor al jullie begeleiding en steun!

Ingrid , moeder van Isabel Leonore (06-08-14)

Ervaring van Maggy , moeder van Lisa (04-08-14)

Maggy en Lisa

De verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Kéita hebben mij door me bevalling heen gesleept. Zonder steun van hun, was het met niet gelukt. Het is alle kracht en inspanning waard geweest, ik heb een prachtige dochter gekregen.

Maggy , moeder van Lisa (04-08-14)

Ervaring van sanne , moeder van Jayden (12-07-14)

sanne en Jayden

Bedankt voor de goede zorgen van mijn zwangerschap en bevalling, heerlijk genieten wij van onze beer Jayden... Paul en Sanne

sanne , moeder van Jayden (12-07-14)

Ervaring van Liane , moeder van Chiara (04-07-14)

Liane en Chiara

Gedurende de zwangerschap en erna werden we heel goed begeleid. Bij een eventuele volgende zwangerschap komen we weer bij jullie!

Liane , moeder van Chiara (04-07-14)

Ervaring van patricia , moeder van jayson (30-06-14)

patricia en jayson

Goede persoonlijke begeleiding. Heel vriendelijk en behulpzaam. Bij een eventuele volgende zwangerschap kom ik zeker weer bij jullie!

patricia , moeder van jayson (30-06-14)

Ervaring van michelle , moeder van riley (25-06-14)

michelle en riley

Hele fijne en vriendelijke verloskundige dames, goede begeleiding en uitleg gehad over de gehele zwangerschap. Namen diverse onzekerheden serieus en ook daar werden acties op ondernomen dit door extra echo's en controles. Bedankt voor de fijne samen werking!

michelle , moeder van riley (25-06-14)

Ervaring van Ainsley & Ben, moeder van Safira (03-06-14)

Ainsley & Ben en Safira

Lieve verloskundigen van Kéita, Bedankt voor de goede begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik kon altijd met al mijn vragen bij jullie terecht, wat erg fijn was. Denise, bedankt voor de coaching tijdens de bevalling! Bij een eventuele tweede zwangerschap komen we zeker bij jullie terug.

Ainsley & Ben, moeder van Safira (03-06-14)

Ervaring van Joyce , moeder van Jaelyn (20-05-14)

Joyce en Jaelyn

Onze ervaring van Keita is goed, lieve en zorgzame meiden allemaal, die stuk voor stuk de tijd voor je nemen. Een foto toegevoegd van Maureen die bij mijn bevalling was en een hoop echo's bij mij gemaakt heeft! Super fijn ervaren!

Joyce , moeder van Jaelyn (20-05-14)

Ervaring van Suzanne, moeder van Luna (12-05-14)

Suzanne en Luna

Wij hebben de begeleiding van Keita tijdens de zwangerschap en bevalling als erg prettig ervaren! De verloskundigen zijn erg betrokken en ik voelde me er altijd erg op mijn gemak. We komen bij een volgende zwangerschap zeker weer terug! Bedankt voor alle hulp, we hebben van de zwangerschap genoten, en genieten nu van onze mooie dochter! Groeten van Martin, Suzanne en Luna.

Suzanne, moeder van Luna (12-05-14)

Ervaring van Josine , vader van Luuk (23-04-14)

Josine en Luuk

We zijn erg goed geholpen tijdens de zwangerschap en in het bijzonder tijdens de bevalling door Maureen. Dank je wel daarvoor!! Ik zou jullie zeker aanbevelen.

Josine , vader van Luuk (23-04-14)

Ervaring van ilona , moeder van caithlynn (03-04-14)

ilona en caithlynn

Onze kleine meid.. caithlynn ..zijn erg trots op haar papa dave en mama ilona

ilona , moeder van caithlynn (03-04-14)

Ervaring van Cynthia , moeder van Aeron (15-01-14)

Cynthia en Aeron

Ik heb hele goede ervaringen met Keita. Ze zijn persoonlijk betrokken en hebben mij heel goed begeleid tijdens mijn zwangerschap. Ik vond het heel jammer dat ik tegen het einde van mijn zwangerschap naar de gynaecoloog moest overstappen. Bedankt voor alle goede zorgen!

Cynthia , moeder van Aeron (15-01-14)

Ervaring van Annemarie en Jeroen , vader van Sam (03-01-14)

Annemarie en Jeroen en Sam

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Keita tijdens de zwangerschap. Ik ging altijd met plezier naar de afspraken toe. De verloskundigen zijn allemaal even lief en betrokken. Wanneer ik een vraag had of bezorgd was, was er een luisterend oor en mocht ik tussendoor even langskomen ter controle. Nogmaals hartstikke bedankt voor alle goede zorgen!!

Annemarie en Jeroen , vader van Sam (03-01-14)

Ervaring van nicky, vader van isabella (11-11-13)

nicky en isabella

Wij hebben ons in de zwangere periode erg prettig gevoeld bij de zorg die keita ons geboden heeft. Wij zouden in het ziekenhuis bevallen, dat hebben we niet gehaald. Maar dankzij de vk hebben wij een super bevalling van maar liefst 2 uur thuis mogen waarmaken en is onze dochter veilig ter wereld gekomen.

nicky, vader van isabella (11-11-13)

Ervaring van Shirley, moeder van Davy (20-09-13)

Shirley en Davy

Beste medewerkers van Keita, In de periode dat ik zwanger was ben ik elke controle met veel plezier naar jullie toegegaan! Jullie hebben mij goed geholpen en goed geïnformeerd! Ook tijdens de bevalling waar Lizanne aanwezig was heeft ze uitstekend werkt geleverd! Harstikke bedankt voor alles! Shirley Jansen moeder van Davy!

Shirley, moeder van Davy (20-09-13)

Ervaring van Dorien , moeder van Anna-Sofia (01-09-13)

Dorien en Anna-Sofia

De dames van Keita zijn ontzettend lief en betrokken bij de zwangerschap geweest, mede daardoor kon ik van mijn zwangerschap genieten.

Dorien , moeder van Anna-Sofia (01-09-13)

Ervaring van Cindy , moeder van Isis Joséphine Emmanuelle (09-08-13)

Cindy en Isis Joséphine Emmanuelle

Wij hebben de begeleiding van Keita als zeer prettig ervaren! Ondanks dat we in week 36 van mijn zwangerschap nog zijn gewisseld van verloskundige zijn we met open armen ontvangen. Ondanks dat er een geplande keizersnede op de planning stond, in verband met de onvolkomen stuitligging van onze dochter, mochten we de laatste 2 weken bij Keita op controle komen. Bedankt voor de fijne bezoeken op de praktijk en bij ons thuis!

Cindy , moeder van Isis Joséphine Emmanuelle (09-08-13)

Ervaring van johanne , moeder van kyano angel finn (26-07-13)

johanne en kyano angel finn

Wij zijn echt super tevreden over keita..onze beide zwangerschappen hebben door keita laten begeleiden...zorg kon niet beter!! Bedankt meiden!!

johanne , moeder van kyano angel finn (26-07-13)

Ervaring van Liana , moeder van Damon (24-07-13)

Liana en Damon

Wij hebben de zorg van Kéita als zeer prettig ervaren. Tijdens de afspraken werd er altijd rustig de tijd voor ons genomen. Eventuele bezorgdheden die ik had, werden snel weggenomen. Wij vonden de verloskundigen allemaal erg aardig en waren er als we ze nodig hadden. Dit gaf ons een geruststellend gevoel. Mijn bevalling is pittig geweest, maar mede dankzij de rustige begeleiding van Denise tijdens mijn bevalling, had ik er alle vertrouwen in dat het goed ging komen. En dat was ook zo! Gelukkig is alles goed gegaan en zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Damon! Kéita bedankt! Groetjes, Kevin, Liana & Damon

Liana , moeder van Damon (24-07-13)

Ervaring van Esther, moeder van Kyra (08-07-13)

Esther en Kyra

Lieve meiden, bedankt voor de fijne bezoeken en begeleiding die we in jullie praktijk hebben gehad! Groetjes Richard, Esther en Kyra

Esther, moeder van Kyra (08-07-13)

Ervaring van Annet, moeder van Anouk (30-05-13)

Annet en Anouk

Gedurende de hele zwangerschap, de bevalling en tijdens de kraamperiode zijn wij perfect begeleid door de verloskundigen van Kéita. De professionele aanpak van de praktijk, in combinatie met de persoonlijke benadering van alle verloskundigen heeft ervoor gezorgd dat wij iedereen deze praktijk aan kunnen raden!

Annet, moeder van Anouk (30-05-13)

Ervaring van Meta , moeder van Anna (06-05-13)

Meta en Anna

De begeleiding tijdens de zwangerschap was goed, ik had een makkelijke zwangerschap dus stond altijd snel weer buiten... Maureen was bij de bevalling. Ben heel erg tevreden over haar..ondanks dat het erg snel ging.

Meta , moeder van Anna (06-05-13)

Ervaring van Raquel, moeder van Lennox en Jayda (01-05-13)

Raquel en Lennox en Jayda

Bij beide zwangerschappen onder begeleiding geweest bij Keita en ik heb dat als zeer prettig ervaren! Ik kan deze praktijk iedereen aanraden.

Raquel, moeder van Lennox en Jayda (01-05-13)

Ervaring van Naomi, moeder van Koen (18-04-13)

Naomi en Koen

Mijn partner en ik hebben een ontzettend goed gevoel overgehouden aan de begeleiding bij Keita. Alle verloskundigen waren zeer geïnteresseerd, deskundig, betrokken en zeer vriendelijk. Ik kan de praktijk bij iedereen aanraden en zullen, bij een eventueel volgende zwangerschap, zeker weer bij Keita aankloppen!

Naomi, moeder van Koen (18-04-13)

Ervaring van Angelina, moeder van Mackenzie jada aniyah (18-04-13)

Angelina en Mackenzie jada aniyah

Ben trots op mijn wondertje, zou het voor niks anders willen inruilen. Geniet van elk moment met haar en ben zo gelukkig en blij met haar.

Angelina, moeder van Mackenzie jada aniyah (18-04-13)

Ervaring van Danielle en Simone, moeder van Brent (25-02-13)

Danielle en Simone en Brent

Onze ervaring met Keita is erg goed, zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling zijn we goed begeleid. Alle verloskundigen hebben we tijdens de zwangerschap meegemaakt wat het contact makkelijk maakte. Lizanne bedankt voor de begeleiding en hulp bij de bevalling! Je was een goede steun! We hebben een gezonde zoon gekregen waar we supertrots op zijn! Bij een eventuele volgende zwangerschap komen we zeker weten weer bij keita terug!

Danielle en Simone, moeder van Brent (25-02-13)

Ervaring van Marjolein , moeder van Mike (12-01-13)

Marjolein en Mike

Wij waren erg tevreden over de begeleiding van Keita tijdens de zwangerschap. Ook bij de bevalling goed begeleidt en overgedragen aan het ziekenhuis. Voor de rugweeen heb ik waterinjecties gekregen dit werkte super voor mijn rugweeen.

Marjolein , moeder van Mike (12-01-13)

Ervaring van Saskia , moeder van Joost (11-01-13)

Saskia en Joost

Ik ben eerst bij Kéita op het kinderwens spreekuur geweest. Mijn leefwijze en alles is doorgenomen met mij en ze gaven me wat praktische tips. Er werd een afspraak gemaakt, dat als ik na een jaar nog niet zwanger zou zijn, dat ik dan opnieuw mocht bellen en dat ik dan een doorverwijzing zou krijgen om naar de gynaecoloog te gaan. Dit was erg prettig omdat mijn eigen huisarts hier geen gehoor aan wilde geven. Helaas kwam dat zover en na een intesief traject mocht Kéita mij begeleiden bij mijn tweede zwangerschap en mijn eerste bevalling. De verloskundigen stonden altijd open voor mijn vragen en gaven antwoorden waar ik echt wat mee kon. Helaas werd mijn thuisbevalling een ziekenhuis bevalling omdat de kleine in het vruchtwater had gepoept. Maar Lizanne had mij de tijd tot dat besluit goed begeleid. Ze gaf mij het gevoel dat het Mijn bevalling was en dat ik ertoe deed. Hierdoor heb ik mijn bevalling heel goed doorstaan en valt het me 100% mee! Als we nogmaals gezegend mogen worden met een nieuwe zwangerschap, dan klop ik zeker weer bij ze aan!! By the way, de website ziet er fantastisch uit! Ontzettend veel werkplezier toegewenst in jullie praktijk, jullie zijn top!!

Saskia , moeder van Joost (11-01-13)

Ervaring van Remco en Franca , moeder van Tygo Erwin (29-12-12)

Remco en Franca en Tygo Erwin

Wij hebben een zeer goede ervaring met Keita Verloskundigen. Al tijdens de zwangerschap voelden we ons erg gesteund en vertrouwd vanaf de eerste seconde bij de verloskundigen. Het maakte niet uit bij welke van de verloskundigen we kwamen, ze namen de tijd voor ons, luisterden naar onze vragen en gaven duidelijke antwoorden waar we echt wat mee konden. Zeker in het begin heb ik me erg onzeker gevoeld en angsten gehad dat evt het hartje niet meer zou kloppen. Daar werd zo vriendelijk en begripvol op gereageerd dat ik altijd kon bellen en dan langs mocht komen en dan zouden ze het hartje laten horen. Totaal geen probleem. Ook het krijgen van meerdere echo's (dan bij andere praktijken) maakten het extra leuk bij Keita ! Het beginnen van de bevalling was even schrikken.....6 weken te vroeg. Eén telefoontje naar Keita dat ik het gevoel had dat er iets niet klopte en hop, binnen 10 minuten was de verloskundige bij ons thuis. Er werd geen enkel risico genomen en er werd meteen actie ondernomen. Niks in de paniek, maar gewoon in alle rust en alles werd ons goed en rustig uitgelegd. De overdracht naar het team in het ziekenhuis was ook helemaal in orde. Tygo heeft een moeilijke start gehad, maar ook na de bevalling hebben we ons enorm gesteund gevoeld door Keita. Ze kwamen op bezoek in het ziekenhuis en deden die o zo fijne warme arm om me heen ter ondersteuning. En toen ik thuis was (helaas nog zonder Tygo) zijn ze ook nog een paar keer voor mij langs geweest om te checken of alles goed ging. En ook toen Tygo eindelijk na 3 weken naar huis mocht, kwam de verloskundige van Keita weer langs om de kleine Tygo te bewonderen en weer te kijken of alles met ons goed ging. Echt zo super !!! Ja, ik beveel iedereen Keita zeer goed aan.....zeker bij een toekomstige zwangerschap meld ik me zeker weer aan bij Keita !!

Remco en Franca , moeder van Tygo Erwin (29-12-12)

Ervaring van Marian , moeder van Lise (04-12-12)

Marian en Lise

Onze ervaring met Keita hebben we altijd gelukkig positief ervaren. Al waren we vaak erg bezorgt over hoe alles zal gaan, complicaties bij de geboorte van de andere kinderen enzovoorts, toch zijn we altijd serieus genomen en dat vonden wij heel belangrijk. De allermooiste ervaring was toch wel dat mijn man Lise heeft mogen aanpakken toen ze werd geboren. Dat was voor ons een heel emotioneel en mooi moment, waar we nog wel eens aan terug moeten denken. Ook voor mijn man, die er toch maar naast staat en niet heel veel kan doen, was dit echt heel bijzonder, het gaf ons heel veel meerwaarde aan haar geboorte

Marian , moeder van Lise (04-12-12)

Ervaring van Lysanne braay, moeder van Milou (06-11-89)

Lysanne braay en Milou

Hele fijne zwangerschap gehad dankzij de goede zorgen van Keita. Ooit bij een tweede kindje melden wij ons weer aan bij Keita.

Lysanne braay, moeder van Milou (06-11-89)