Referenties

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te steunen tijdens uw zwangerschap en uw bevalling. Wat vinden de moeders van onderstaande kinderen van ons?

Annelies Spruit, moeder van Sjef (10-03-19)

Annelies Spruit en Sjef

Bij onze 3 kinderen bij deze praktijk geweest. Allen leuke, lieve en vakkundige dames. Fijne begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling. Echt een aanrader!

Judith, moeder van Lieke (28-11-18)

Judith en Lieke

Erg goede begeleiding bij allebei mijn zwangerschappen en bij de miskraam die ik heb gehad. Heel prettig contact met alle verloskundigen en de assistent. Geen vraag is teveel, er wordt goed geluisterd en de tijd genomen als dat nodig is. Kortom, een aanrader! Bedankt!

Diane, moeder van Niels (03-11-18)

Diane en Niels

Ik vind keita een fijne praktijk. Ik ben er altijd vriendelijk en goed geholpen.

Christel , moeder van Moos (12-10-18)

Christel en Moos

Ik heb ervaren dat er de tijd voor mij genomen werd, hierdoor voelde ik mij geen nummer en had ik het idee alles te kunnen bespreken. Als er iets besloten werd, werd er altijd duidelijk vertelt waarom. Alles kon in overleg. Toen ik mij niet goed voelde, en hierover belde, was er binnen tien minuten iemand bij mij. Dit gaf een veilig gevoel. Zou Keita voor een volgende zwangerschap weer kiezen.

Esther , moeder van Jelte (28-09-18)

Esther en Jelte

Heel prettig geholpen tijdens de afspraken en goed voorbereid op de bevalling. Fijn dat ik via jullie kon deelnemen aan de bevalavond van jullie zelf en de borstvoedingscursus met een lacatiekundige. De bevalling is super begeleid. Jullie zijn allemaal zorgzame, lieve en vakkundige vrouwen! Bedankt!

Chantal C, moeder van Anna (24-09-18)

Chantal C en Anna

Een ontzettend goede zwangerschap gehad met de begeleiding van verschillende topmeiden! Iedere controle voelde alsof we gewoon op bezoek kwamen. Helaas vanwege stuitligging medisch geworden, maar de begeleiding na de keizersnede heb ik ook als zeer prettig ervaren. Bij een eventuele volgende zwangerschap kom ik graag weer bij jullie terug.

Anouschka, moeder van Jari (23-07-18)

Anouschka en Jari

Superfijne sfeer, de verloskundigen hadden een warme en betrokken houding en leefden met ons mee. We konden altijd met vragen terecht en kregen dan professioneel advies. De begeleiding bij zowel de zwangerschap als de bevalling was erg prettig.

Suzanne , moeder van Nélinde (19-07-18)

Suzanne en Nélinde

Top ervaring. Eerste bevalling en altijd geholpen, goede informatie, en rustig begeleid. Alles helemaal naar wens geweest, zonder ooit met onbeantwoorde vragen te zitten.

Patty , moeder van Bobby (22-04-18)

Patty en Bobby

Ik heb de zorg van Keita als heel prettig en persoonlijk ervaren! Ik voelde mij goed op mijn gemak bij alle dames, vond het een fijn idee om een van hen bij mijn bevalling te hebben en daar was ik achteraf ook ontzettend blij mee. Ook de zorg na de bevalling was top. Ik zou bij een eventuele volgende zwangerschap weer voor Keita kiezen!

Ingrid, moeder van Esmee (21-04-18)

Ingrid en Esmee

Na 9 maanden en een mooie en prachtige dochter op de wereld te hebben gezet, moeten wij afscheid van jullie gaan nemen. Wat hebben jullie bijgedragen aan een fantastische zwangerschapsperiode. Altijd goede begeleidingen gehad door alle meiden en geen een vraag was te veel of overbodig. Jullie hebben ons altijd de vertrouwen gegeven, ook nog net even vlak voor de bevalling wat zeker voor ons waardevol was. Super bedankt voor alles!

Myrna, moeder van Sven (19-03-18)

Myrna en Sven

Na een hele positieve ervaring met Keita bij de eerste zwangerschap en bevalling stond de keuze direct vast dat we terug zouden gaan naar Keita bij een tweede zwangerschap. Ook tijdens de tweede zwangerschap was de begeleiding heel goed en prettig. Doriet heeft ons fantastisch geholpen bij opnieuw een mooie thuisbevalling waar we met een heel goed gevoel op terugkijken, een bevalling die je iedereen gunt! Dames, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!

Anneke, moeder van Joy (12-03-18)

Anneke en Joy

Ik vond het er fijn en prettig! Alle verloskundigen vond ik aardig, hadden begrip voor mijn medische situatie en gingen mee met mijn wensen. Ik zou er zeker teug gaan!

Linda, moeder van Lenny (18-02-18)

Linda en Lenny

Jullie hebben ons geweldig begeleid tijdens de zwangerschap en bevalling! Warm, persoonlijk en professioneel. We hebben ons veilig en vertrouwd gevoeld. Dankjulliewel, ook namens Lenny!

Michelle, moeder van Luciano (23-01-18)

Michelle en Luciano

Ik heb een hele goede ervaring met deze praktijk. Iedereen is erg aardig en hulpzaam. Je kan met alle vragen terecht. Ook de nazorg vind ik erg goed. Ik vond het daarom ook jammer dat ik de laatse weken toch naar de gynaecoloog moest. Gelukkig is alles goed gegaan! Mijn man en ik zijn erg trots op ons lachebekje. Als er nog een kindje komt komen we zeker weer terug. Dankjullie wel!

Laura, moeder van James (13-01-18)

Laura en James

Erg fijne dames die je helpen en begeleiden tijdens de zwangerschap, maar ook erna nog langskomen om te kijken hoe het met moeder en kind gaat. Ik kijk zo terug op een goede zwangerschap en begeleiding vanuit Keita.

Carmen, moeder van Nora Noé (01-12-17)

Carmen en Nora Noé

Fijne verloskundige praktijk met lieve verloskundigen. Goede zorg,informatie en advies tijdens en na de zwangerschap.

Katarzyna , vader van Ryan Rychaldo James (11-11-17)

Katarzyna en Ryan Rychaldo James

Ik vond het heel erg leuk dat ik bij Keita zat! Alles naar wens en heel vriendelijke medewerkers !

Nance, moeder van Indie Syoni (29-09-17)

Nance en Indie Syoni

Tweede zwangerschap uiteraard weer bij jullie. Ik voelde me altijd zo op mijn gemak en kon fijn met jullie kletsen. Ik heb eigelijk geen op- of aanmerkingen, jullie zijn gewoon heel prettig en meelevend om de zwangerschap met een veilig gevoel te doorlopen. Ik heb nu twee prachtige kinderen en kijk terug op een (bijna altijd) fijne periode mede dankzij jullie. Keep up the good work ladies! Dikke kus Nance

Lieke , moeder van Loek (26-09-17)

Lieke en Loek

Top!!

Judith, moeder van Lela (13-09-17)

Judith en Lela

Wederom een hele fijne begeleiding ontvangen -van alle Keita verloskundigen- tijdens mijn tweede zwangerschap. De bevalling -begeleidt door Doriet- was erg goed. Ik voelde me erg gesteund en gerust gesteld. Keita is gewoon top! Naaste de gangbare procedures is er ook oprechte interesse. We kijken terug op een hele fijne tijd! Ga zo door en veel succes.

Cherinda , moeder van Elize (13-09-17)

Cherinda en Elize

Super begeleiding gehad tijdens mijn 1e en 2e zwangerschap. Helaas werd ik medisch en waren jullie niet bij mijn bevallingen, maar jullie zijn allemaal toppers

Kim, moeder van Jess Gerard (19-08-17)

Kim en Jess Gerard

Alles was top. Ik raad Keita zeker aan. Hele lieve en bekwame meiden die er werken.

Sarah, moeder van Noah Jasmijn (17-08-17)

Sarah en Noah Jasmijn

Ik heb een hele prettige tijd gehad bij Keita. Ze hebben mij goed begeleid tijdens mijn eerste zwangerschap. Ze zijn betrokken geweest na de bevalling, ze gaven goed adviezen en ze luisterde naar mijn wensen. Bedankt voor alles!

Suzanne, moeder van Feline (16-08-17)

Suzanne en Feline

Ook tijdens deze derde zwangerschap zijn we heel fijn begeleid door de meiden van Keita. Het waren fijne bezoekjes waar ik altijd met mijn zorgen en vragen terecht kon. Maureen heeft ons super begeleid tijdens de bevalling, waardoor ik er met trots en een goed gevoel op terug kijk. Heel erg bedankt! Liefs van Martin, Suzanne en de kindjes.

Mandy, moeder van Kelly (13-08-17)

Mandy en Kelly

Het was wederom weer een hele geslaagde 9 maanden bij Keita! Bedankt dames voor de goede zorgen. Knuffels van Mandy

Lisanne Jansen, moeder van Luka (17-07-17)

Lisanne Jansen en Luka

Net komen wonen in Zoetermeer, zwanger van baby 2..welke verloskundige kies je? Vragen aan vriendinnen kan ik niet. Wil het graag nog even voor ons houden. Zoeken op sites, kijkend naar foto's en verhalen. Keita sprak mij het meeste aan. Die dan maar.. achteraf een goede keuze. Lief, proffesioneel en betrokken tot aan de laatste wee..en daarna trouwens ook. Onze 2e zoon is inmiddels alweer 8 weken en genieten enorm van ons mooie gezinnetje. Mocht er ooit (denk het niet hoor) nog een mini mensje zich aanmelden, weet ik jullie te vinden!!

Saskia , moeder van Leanne (06-07-17)

Saskia en Leanne

Na twee ziekenhuis bevallingen, had ik dan eindelijk mijn zo gewenste thuisbevalling. Wat was dit een geweldige ervaring!! Voor de derde keer door jullie allen begeleid. Wederom ontzettend blij met de betrokkenheid,deskundigheid...jullie hebben wederom goed gezorgd voor mij en onze dochter. Denise was geweldig tijdens de bevalling, op de achtergrond zodat ik mijn gang kon gaan maar tegelijkertijd wel "leidend". Nogmaals bedankt voor alles! Niet alleen voor deze bevalling maar voor alle drie. Jullie zijn echt geweldig en raad jullie aan een ieder aan. Liefs, Freert, Saskia, Joost, Gijs en Leanne Bregman.

Dulcey, moeder van Joeri (14-06-17)

Dulcey en Joeri

Ook al wist ik van te voren dat ik zou bevallen middels een keizersnede ben ik tijdens de gehele zwangerschap en ook na de bevalling goed begeleid. Alle verloskundigen wel een keer gezien en allemaal zijn ze zeer aardig en heb echt het gevoel gehad dat ze oprecht interesse naar je tonen en dat je niet een nummer bent. Ik voelde me elke keer weer op mijn gemak en zou deze praktijk ook zeker aanbevelen!

Wilma Clasener , moeder van Mia Clasener (12-06-17)

Wilma Clasener en Mia Clasener

Bedankt voor alles

Lisa Hilgersom, moeder van Noah Mikail Polat (02-06-17)

Lisa Hilgersom en Noah Mikail Polat

Ik heb een fijne tijd bij jullie gehad. Ik werd goed begeleid door jullie waardoor ik me altijd om mijn gemak voelde. Mijn 2e zwangerschap hoop ik weer bij jullie terecht te komen!

Rosanne, moeder van Jaro (11-05-17)

Rosanne en Jaro

Onze ervaring bij Keita was erg positief. Alle dames zijn erg kundig en professioneel. Ik voelde me op mijn gemak en kon alles kwijt wat ik kwijt wilde. De bevalling is erg goed gegaan en er werd perfect op mijn behoeftes ingespeeld. Wanneer wij nog een kindje krijgen kom ik zeker terug bij jullie! Heel erg bedankt voor de goede zorgen. Jaro is op de foto ongeveer 6 weken en zoals je ziet een heerlijk vrolijk kind!

Magda, moeder van Joyce (03-05-17)

Magda en Joyce

Joyce

Jennywave, moeder van Jermana Milensia Aéloine Bel (13-04-17)

Jennywave en Jermana Milensia Aéloine Bel

Het was een hele geweldige ervaring om een hele mooie mensje op aarde te zetten. De dag dat het zo ver was dat ze kwam vergeet ik nooit meer gewoon ... het was een extra controle in het ziekenhuis omdat ik me kindje niet meer voelde bewegen en toen jaa ze kwamen me vertellen dat het zover was dat ze zou komen ik schrok me rot ze was een week en 2 dagen te vroeg geboren .... ik werd door iedereen heel erg gesteund tijdens mijn zwangerschap.. mijn buikje mis ik ook wel heel erg het was zo anders om weer eens heel dun te zijn heb geen enkele aanleg overgehouden weeg weer mijn normale gewicht sniksnik dus dat word maar dik worden door eten hahah .. binnen keita heb ik ook heel veel met bepaalde vrouwen kunnen praten over hoe ik me voelde en hun gaven me adviezen die ik wel kon gebruiken ... De eerste dagen met mijn kleine meid was echt geweldig best wel eng ook, omdat ze best wel te klein was ze woog 2386 en was 45 cm plus der suikergeholte was te laag dus moest 2 dagen in het ziekenhuis liggen zodat hun de kleine in de gaten konden houden. Uiteindelijk is alles goed gegaaann en mocht ze eindelijk na huis. Ik ben een trotse mama geworden al ben ik zo jong zwanger geworden maar heb er geen spijt van !! Zij is echt een geschenk van god na 2 keer mis gaan ... ik ben gelukkig ! Binnen keita wil ik iedereen bedanken, ik zie jullie weer over 10 jaar

Petra, moeder van Babette (16-03-17)

Petra en Babette

Super! Heel erg tevreden en kijk met een fijn gevoel terug op het contact met Keita.

Patty Slappendel, moeder van Milaya Goedegebuure (27-02-17)

Patty Slappendel en Milaya Goedegebuure

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen!!

Simone Verweij, moeder van Tess (13-02-17)

Simone Verweij en Tess

We kijken terug op prima begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling! Mocht er nog eens een 2e komen, dan zien jullie ons zeker terug! Namens ons lachebekkie, bedankt! Marco&Simone Verweij

Eva, vader van Zoya (03-02-17)

Eva en Zoya

Zeer fijne ervaring met de verloskundigen van Keita. Top begeleiding en je mag ze echt altijd bellen, ook voor deze zwangerschap toen ik een miskraam kreeg mocht ik ze bellen op elk moment en er werd altijd goed de tijd genomen en echt geluisterd. Maureen was er bij mijn bevalling en daar ben ik zeer dankbaar voor, aanmoedigend maar ook even je in je ogen aankijken en toespreken. Zeer fijn voorstel van haar om eerst op de linkerzijde te gaan persen en daarna op de rug. Zo kan ik nog wel meer kinderen krijgen en ook mijn zusje die erbij was, heeft nu geen angst maar denkt ook een bevalling aan te kunnen! Fijne bevalling gehad ondanks mijn angsten vooraf! Super bedankt! Liefs Miguel, Eva & Zoya

Merel Tettero-Leevendig, moeder van Myrthe (28-12-16)

Merel Tettero-Leevendig en Myrthe

Zeer tevreden over Keita. We zijn goed en vriendelijk begeleid tijdens de zwangerschap en geboorte van onze lieve dochter Myrthe.

Annelies, moeder van Frenk (14-12-16)

Annelies en Frenk

Hele fijne praktijk. Het is beide keren erg goed bevallen, zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling en kraamtijd.

Kim van der Bijl, moeder van Amy van der Bijl (13-11-16)

Kim van der Bijl en Amy van der Bijl

Keita heeft lieve dames die je goed begeleiden en in je eigen waarde laten. Bij onze bevalling heeft Nicky geholpen en moest het helaas overdragen aan het ziekenhuis. Nicky bleef tot onze dame geboren was. Vooraf duidelijke informatie en de informatie avonden waren ook fijn. Kortom een goede ervaring. Bedankt voor de hulp dames! Liefs Kim & Marcel & Amy

Djotie soekha , moeder van Shivesh ro'shailiyo Pawan soekha (07-11-16)

Djotie soekha en Shivesh ro'shailiyo Pawan soekha

Ik heb een hele fijne en mooie tijd beleeft bij keita ik ga het zeker missen ik werd heel goed geholpen door de verloskundige ook werd ik goed begeleid in mijn privé situatie die ik had met mijn vriend. Als ik weer in verwachting ben weet ik waar ik naar toe ga en dat is bij jullie. Ik ben alleen niet op de nacontrole geweest na 6 weken ik was vergeten om de afspraak te plannen inmiddels was shivesh al 10 weken dus ik had niet meer gebeld.

Mirjam , moeder van Elize en Floor (25-10-16)

Mirjam en Elize en Floor

Wij hebben bij beide dochters goede ervaringen gehad met Keita. Zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling en de nazorg. De verloskundigen zijn allen vriendelijk en kundig. Ook is het fijn dat je na de geboorte dag en nacht bij ze terecht kunt met zorgvragen.

laura Zierikzee, moeder van Tygo (17-10-16)

laura Zierikzee en Tygo

beste meiden. jullie hebben mij 9 maanden van het begin tot het einde super geholpen. jullie hebben altijd geluisterd, niks was te veel. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik serieus werd genomen en dat er naar me geluisterdwerd. Jullie zijn toppers! Heel erg bedankt voor alles! veel liefs Renco, Laura en Tygo.

Debbie Durieux, moeder van Eloïn (05-10-16)

Debbie Durieux en Eloïn

Ik heb zeer kundige en warme begeleiding en zorg ontvangen. Er was altijd ruimte voor vragen en ik ben vooral dankbaar voor de geruststelling tijdens de (voor mij toch wel spannende) zwangerschap. Al met al ben ik heel fijn begeleid en ben ik de verloskundigen van Kéita dankbaar dat zij door hun bijdrage mijn zwangerschap tot zo'n mooie periode hebben weten te maken. Dankzij hen hebben wij nu een prachtige, gezonde dochter waar we enorm van genieten. Dus: dank jullie wel en wie weet tot ziens!

Kim, moeder van Evi (29-09-16)

Kim en Evi

Heel goed begeleidt door alle dames van de praktijk tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling. Extra dank aan Nancy die na overdracht aan het ziekenhuis bij de bevalling is gebleven! Mede dankzij alle goede zorgenkind Evi een lief en tevreden meisje!

Marlieke, moeder van Daan (16-09-16)

Marlieke en Daan

Keita is een fijne praktijk met leuke, vriendelijke en nuchtere verloskundigen. Ze nemen alle tijd voor je en zijn ook in de week na je bevalling erg lief en betrokken.

Hiba AL-baidhani, moeder van Jasmijn (05-09-16)

Hiba AL-baidhani en Jasmijn

Voor, tijdens en na de bevalling heb ik super goede hulp gehad van deze dames. Echt een fijn team!

Małgorzata Kaliczak, moeder van Maciej Kaliczak (01-09-16)

Małgorzata Kaliczak en Maciej Kaliczak

Maciej Kaliczak

Hanneke Staal, moeder van Kyan (29-08-16)

Hanneke Staal en Kyan

Bij beide zwangerschappen hebben wij bij Keita gezeten. Erg fijne praktijk. Er wordt goed en vakkundig gewerkt maar wel persoonlijk. Alle verloskundige liggen op 1 lijn en zijn erg aardig. Hierdoor totaal geen voorkeur voor wie er dienst zou hebben tijdens de bevalling. De eerste bevalling werd medisch en de tweede geholpen door Maureen. Deze is goed verlopen en wij waren erg tevreden met haar! Bedankt voor de goede zorgen.

Nathalie Post, moeder van Mason Jaxx (19-08-16)

Nathalie Post en Mason Jaxx

Wij hebben een fantastische begeleiding gehad van onze eerste zwangerschap. Wij hopen dan ook echt bij een volgende zwangerschap weer van jullie diensten gebruik te kunnen maken. Nogmaals ontzettend bedankt voor alle goede zorgen omtrent onze zwangerschap & bevalling van onze Mason Jaxx!

Dorien Luijten, moeder van Sepp (16-08-16)

Dorien Luijten en Sepp

Ik ben de dames van Kéita heel erg dankbaar voor de liefdevolle en begripvolle begeleiding van mijn zwangerschappen....vanwege ziekenhuis bevallingen, waaronder een keizersnede waren de dames helaas niet aanwezig bij de bevallingen. Desalniettemin waren ze stuk voor stuk heel erg lief en zorgzaam, tijdens en achteraf! Echt een top-praktijk met dames die (bijna) allemaal zelf moeder zijn en buiten geweldige verloskundigen zijn ze ook nog eens ervaringsdeskundigen! Dikke pluim voor alle mooie steun tijdens deze heftige zwangerschap!

Meijden, vader van Sagar (12-08-16)

Meijden en Sagar

Wij kijken met veel genoegen terug op de begeleiding van Keita bij de zwangerschap en de bevalling van onze Sagar. Keita bestaat uit een klein, professioneel en enthousiast team van verloskundigen en daardoor leer je iedereen kennen bij de organisatie. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en voel je je bij wijze van spreken niet 1 van de 100.

Marylane Schwengle, moeder van Emillia Giselle Gemma (25-07-16)

Marylane Schwengle en Emillia Giselle Gemma

Beste Dames, Het is een tijdje geleden(9 maanden geleden) dat ik in contact was met jullie. Emillia doet het goed en groeit goed en samen met haar zus Estella zijn het al lieve boefjes samen.Ik heb Keita praktijk goed ervaren. Vooral de bevalling had een verassende wending. Ik wou namelijk thuis bevallen en omdat de ontsluiting niet doorzette werd er besloten om naar het ziekenhuis te gaan. Ik wou dat natuurlijk niet en ging voor de laatste keer naar de wc.Er gebeurde niks natuurlijk maar ik hoopte dat mijn lichaam haar best zal doen. Eenmaal uit het wc.lopend naar mijn bed kreeg ik persdrang. En net op de laatste moment mocht ik toch Thuisbevallen. En werd zo 'hup' het bed ingegooid. Letterlijk. Wat is Lizanne sterk zeg! Achteraf gezien, een tijdje verder. Ben ik ontzettend blij en gelukkig met de bevalling en alles eromheen. Wij bedanken je Lisanne voor je enorme geduld en het begeleiden van de bevalling. Ook de receptioniste en de rest van de verloskundige enorm bedankt!

Mandy en Rick, moeder van Jay Levi (22-07-16)

Mandy en Rick en Jay Levi

Wij hebben een zeer prettige zwangerschap achter de rug en zijn goed geholpen door alle meiden van jullie team!

Mandy en Rick, moeder van Jay Levi (22-07-16)

Mandy en Rick en Jay Levi

Wij hebben een zeer prettige zwangerschap achter de rug en zijn goed geholpen door alle meiden van jullie team!

Wiesia Piaskowska, vader van Kasper (06-07-16)

Wiesia Piaskowska en Kasper

Bedankt voor het kijken :) Kasper is gezond en groeiend GROETEN

Charity , moeder van Devano (06-07-16)

Charity en Devano

Mijn ervaring bij keita verloskundige is erg positief. Alle medewerkers waren erg lief en erg mee levend. Ik kon altijd met mijn vragen bij jullie terecht en werdt altijd goed geholpen en mijn vragen werden altijd goed beantwoord Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie goede zorgen. En bij de volgende zwangerschap in de toekomst kom ik zeker weer terug... Ik heb een leuke foto er bij gedaan van onze kleine man devano daar was die net 2 maanden oud. Groetjes charity en Remy en devano

Kimberly Nieuwenhuijsen , moeder van Zoë (15-03-16)

Kimberly Nieuwenhuijsen en Zoë

Ik heb de praktijk als zeer prettig ervaren. Goede begeleiding en adviezen tijdens mijn zwangerschap. Ik vond het ook erg jammer dat ik uiteindelijk aan de gynaecoloog werd overgedragen. Zou het zeker aanraden om voor deze praktijk te kiezen! Top team!

Madelon van der Ploeg, moeder van Imke (07-03-16)

Madelon van der Ploeg en Imke

Wij zijn heel blij met alle hulp en steun die wij van jullie hebben gehad, bij onze beide dochters! Ondanks dat wij 2 keer aan hadden gegeven in het ziekenhuis te willen bevallen (en wij dit 2 keer niet gehaald hebben) is alles super goed verlopen, dankzij jullie! Dankjewel! En een dikke knuffel van Nika en Imke!

Linda, moeder van Olivia Joy (06-03-16)

Linda en Olivia Joy

Wij hebben een hele fijne tijd gehad bij Keita. De begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling was super! Hartelijk bedankt meiden, ook namens onze kleine meid.

Daylene en Leon, moeder van Zoë Rosalie Beglinger (04-03-16)

Daylene en Leon en Zoë Rosalie Beglinger

Dank jullie wel voor jullie goede zorg,en advies. mede dankzij jullie hebben wij een prachtige dochter.

Simone en Danielle , moeder van Evi (21-02-16)

Simone en Danielle en Evi

Nadat onze zoon in 2013 is geboren hebben we opnieuw voor Keita gekozen toen we opnieuw zwanger waren. Deze keer van een meisje! Goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap door alle verloskundigen! Mijn zwangerschap verliep zonder complicaties. Maar mijn bevalling verliep moeizamer waardoor ik medisch werd in het ziekenhuis. Hierdoor werd mijn bevalling overgenomen door het ziekenhuis. We waren erg blij dat Lisanne van Duuren toch wilde blijven tot de bevalling! Dat was erg fijn! Een mooi meisje van bijna 8 pond! Evi! En met een trotse grote broer Brent zijn we helemaal happy met z'n vieren!

Ester Jonas-Hartmann, moeder van Levi en Noah (15-02-16)

Ester Jonas-Hartmann en Levi en Noah

Inmiddels ben ik de trotse mama van 2 mooie mannen. Bij beide zwangerschappen heb ik gekozen voor Keita. Keita is een kleine praktijk met 3 vaste verloskundigen, dat vond ik erg fijn hierdoor heb je steeds een bekend gezicht voor je. Ik kon altijd terecht met vragen dit kon telefonisch of bij een extra afspraak. Er werd goed naar me geluisterd en met me meegedacht. Ook na de bevalling kon ik met vragen bij Keita terecht. Kortom, super goede en fijne praktijk. Vriendelijk en zorgzame verloskundigen. Mochten wij ooit een derde kindje krijgen dan kies ik zeker zonder twijfel weer voor Keita. Bedankt meiden voor jullie hulp en zorg tijdens mijn beide zwangerschappen.

Gabriela Karatzias, moeder van Michaëla (02-02-16)

Gabriela Karatzias en Michaëla

Beste, Wij hebben onze tijd met Keita als zeer prettig ervaren. Tijdens de zwangerschap konden wij al onze vragen kwijt en werden we goed begeleid. Ook tijdens de bevalling zelf werden wij goed ondersteund door Nancy. Al met al zullen wij Keita zeker aanraden als verloskundigenpraktijk. De kleine is inmiddels 2,5 maand oud en doet het super :) Mvg Gabriela Karatzias

Arlies, moeder van Kay (01-02-16)

Arlies en Kay

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en de nazorg. Jullie benadering is persoonlijk en rustig wat heel prettig is. Jullie zijn een professioneel en leuk team. Wij zullen jullie zeker aanraden!

Eline, moeder van Mia (09-01-16)

Eline en Mia

Wij zijn heel erg tevreden over de begeleiding, adviezen en hulp van de dames van Keita! Jullie waren altijd vriendelijk, goed op de hoogte en duidelijk! We hebben de zwangerschap en ook de bevalling als prettig ervaren. Een dikke 10 voor jullie!

Melanie, moeder van Tess (07-01-16)

Melanie en Tess

Zeer goeie ervaring gehad bij keita! Altijd goed geholpen en heel vriendelijk. Jullie hebben mij goed door mijn zwangerschap / bevalling geholpen.

Melanie, moeder van Tess (07-01-16)

Melanie en Tess

Zeer goeie ervaring gehad bij keita! Altijd goed geholpen en heel vriendelijk. Jullie hebben mij goed door mijn zwangerschap / bevalling geholpen.

Suzanne, moeder van Silvan (27-12-15)

Suzanne en Silvan

Ook tijdens deze tweede zwangerschap zijn we heel goed begeleid door de dames van Keita. De bezoekjes aan de praktijk vond ik altijd erg prettig en ik voelde me erg welkom. Ik kijk mede dankzij Nancy met een erg goed gevoel terug op een fijne thuisbevalling met als resultaat een knappe zoon en voor Luna een lief broertje!

Esther, moeder van Ella (23-12-15)

Esther en Ella

Super lieve en kundige meiden! Ook fijn dat het een wat kleiner team is, je kent ze allemaal dan goed genoeg! Ik heb me zowel vooraf als tijden de nazorg super gesteund gevoeld.

Monique ekkel, moeder van Boris (16-11-15)

Monique ekkel en Boris

Ik ben onwijs blij en dankbaar met alle hulp en informatie die ik van jullie gekregen heb. Vragen kon ik altijd bij jullie terecht en als er iets was werd er meteen actie ondernomen Ik hoop in de toekomst nog een keer terug te mogen komen Ga zo door! Groetjes monique patrick en boris ekkel

sascha, moeder van Naomi (04-11-15)

sascha en Naomi

Een hele fijne zwangerschap kunnen hebben. Altijd goede informatie ontvangen en met alle dames een goede controle gehad. Heel blij geweest met Maureen tijdens de bevalling. Ik zou de praktijk zeker aanraden bij andere vrouwen.

sascha, moeder van Naomi (04-11-15)

sascha en Naomi

Een hele fijne zwangerschap kunnen hebben. Altijd goede informatie ontvangen en met alle dames een goede controle gehad. Heel blij geweest met Maureen tijdens de bevalling. Ik zou de praktijk zeker aanraden bij andere vrouwen.

Jill, moeder van Celeyna (02-11-15)

Jill en Celeyna

Ik heb echt een super ervaring gehad met keita in de dorpstraat in zoetermeer! Ze zijn lief,eerlijk en begeleiden je goed tijdens en na de zwangerschap! Altijd een luisterend oor, goede oplossingen voor je wensen/idee'en tijdens de bevalling & zijn nooit te moeilijk als je om een bepaalde reden een extra afspraak wilt. Ik zou keita aan iedereen aanbevelen!

Bianca Blok, vader van Bas (21-10-15)

Bianca Blok en Bas

Ik heb mijn zwangerschap als heel prettig en bijzonder ervaren mede dankzij de fijne begeleiding van de deskundige en vriendelijke verloskundigen van de Keita praktijk. Bedankt!

Samantha Bolt , moeder van Liz (13-10-15)

Samantha Bolt en Liz

Top geholpen door jullie allemaal. Allemaal even lief. Ik vond het belangrijk dat ik mij op me gemak voelde, dit was keer op keer zo. Volgende keer ( als die er komt ;) ) kom ik zeker weten terug bij jullie! Ik raad jullie zeker aan bij anderen. Groetjes van ons

Linda, moeder van Lorenzo Jace (23-09-15)

Linda en Lorenzo Jace

Heel lief en goed begeleid tijdens mijn zwangerschap!! Heel blij met de goede zorgen tijdens mijn bevalling. Lorenzo papa en ik zijn de verloskundigen van Keita enorm dankbaar!

Annelies Spruit, moeder van Jack (16-07-15)

Annelies Spruit en Jack

Keita vind ik echt een aanrader; allemaal erg vriendelijk, goede info en top begeleiding tijdens de bevalling!

Anita voorwinde , moeder van Estelle (15-07-15)

Anita voorwinde en Estelle

Ben heel blij dat ik voor Keita heb gekozen! Goede begeleiding en kon altijd terecht voor extra vragen.

Gisella Merjenberg, moeder van Kay (12-06-15)

Gisella Merjenberg en Kay

Bedankt voor de goede begeleiding en tot de 2de zwangerschap! Ook groetjes van onze zoon Kay :)

Fam van zweden, moeder van Tijs van Zweden (02-06-15)

Fam van zweden en Tijs van Zweden

Op 2 Juni 2015 zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Tijs. De zwangerschap en bevalling van ons eerste kindje Nick zijn wij fantastisch begeleid door de verloskundigen van Keita. Bij de tweede zwangerschap was er dan ook geen twijfel mogelijk wij kozen weer voor deze praktijk. Ondanks dat bijna alle verloskundigen die mij bij de eerste zwangerschap en bevalling begeleid hadden een andere baan hebben gekregen of met zwangerschapsverlof waren, ben ik door de vervangende verloskundigen zeer goed begeleid en heb ik hetzelfde fijne gevoel aan mijn zwangerschap en bevalling over gehouden.

Susanne en Vincent, moeder van Xander (25-05-15)

Susanne en Vincent en Xander

Door de kleinschaligheid is het erg fijn om bij deze praktijk in behandeling te zijn. De verloskundigen zijn kundig en hebben ons op een fijne manier ondersteund. Zeker een praktijk waar wij nog eens terug komen mochten we nog een kindje mogen krijgen.

Sabine , moeder van Sem (24-05-15)

Sabine en Sem

We hebben de controles als zeer prettig ervaren. En al wil ik de bevalling niet als 'zeer prettig' omschrijven ;-) , de begeleiding was dat wel! Dankjulliewel! Hartelijke groet, Sabine, Dennis en Sem

Marissa, moeder van Sven (19-05-15)

Marissa en Sven

Dankzij de verloskundigen van Keita heb ik een fijne zwangerschap gehad. Alles was bespreekbaar en ik voelde mij erg op mijn gemak. De bevalling was gepland in het ziekenhuis maar omdat het zo snel ging zijn we onder begeleiding van Maureen thusi bevallen. De bevalling was een mooie ervaring met als resultaat een kerngezonde mooie zoon! Wij zijn Keita erg dankbaar!!

Lesley, moeder van Jaxon (12-05-15)

Lesley en Jaxon

Ik heb de zorg van Keita als zeer positief ervaren, en zo ook mijn vriend. Mijn bevalling liep niet helemaal zoals gepland, maar de verloskundigen van Keita zijn op de achtergrond wel continu aanwezig geweest wat voor mij maar ook voor mijn vriend erg fijn was. Wij hebben best tussendoor wat vragen gehad, zeker na de bevalling en deze zijn allemaal snel en eerlijk beantwoord. Ook bij twijfel werd er snel gehandeld en alle verloskundigen zijn even lief en betrouwbaar. Ik zal bij een eventuele volgende bevalling zeker weer kiezen voor Keita en hen aanraden bij anderen! Top verloskundigen en uitstekende manier van zorgverlenen! Jarvi, Lesley en Jaxon

Marije, moeder van Yente (12-04-15)

Marije en Yente

Wij hebben een hele fijne tijd gehad bij Keita. Wat een lieve meiden allemaal! En de begeleiding tijdens de zwangerschap en bij de bevalling/kraamweek was super! Ontzettend bedankt! Ook namens Mark en kleine Yente ;)

Saskia Bregman , moeder van Gijs (02-04-15)

Saskia Bregman en Gijs

Bij mijn tweede zwangerschap opnieuw van de deskundigheid van Keitá gebruik gemaakt. Wederom voelde ik me serieus genomen, deze zwangerschap viel me zwaar, de verloskundigen hebben me nooit het gevoel gegeven dat ik me aanstelde. Ook werd er door Nancy adequaat gereageerd toen ik mij niet lekker voelde worden bij een hoge bloeddruk en ben ik uiteindelijk ingeleid in het Langeland ziekenhuis. Helaas weer geen thuisbevalling maar allebei onze jongens zijn gezond ter wereld gekomen. En daar gaat het uiteindelijk om! Wederom ontzettend bedankt voor de goede zorgen en wie weet, misschien nog een keer tot ziens!

Medine Kayir, moeder van Talha (31-03-15)

Medine Kayir en Talha

Mijn nieuwe leven geboren met keita Ik zou het iedereen aanraden, omdat ze zijn super !!!

Huisman, moeder van Estelle (25-03-15)

Huisman en Estelle

Zeer positief! Heel hartelijk ontvangen in de praktijk, goede begeleiding en (na)controle.

Rianne Haye, moeder van Milo Joël (25-03-15)

Rianne Haye en Milo Joël

Wat een professionele en prettige begeleiding hebben wij gedurende de zwangerschap en in de kraamweek ontvangen! Jullie zijn allemaal toppers en we zouden iedereen adviseren om naar jullie te gaan voor de begeleiding van een verloskundigepraktijk! Ik hoop dat er nog veel vrouwen/ baby's/ gezinnen jullie als verloskundigen mogen ervaren! Ontzettend bedankt, ook namens mn mannen Chris, Tygo en Milo :)

Yvette, moeder van Finley Ivar (08-03-15)

Yvette en Finley Ivar

Zo prettig thuis rustig de bevalling begonnen! Voelde me helemaal veilig en heb me nog nooit zo gesteund gevoeld tijdens het bevallen. Wat een verschil maakt dat! Uiteindelijk naar ziekenhuis gegaan want had echt een infuus met extra weeën opwek powers nodig. Goed ingeschat en gehandeld! Heel hartelijk dank en complimenten ook namens mijn man. Dat jullie nog veel meer mooie dingen mogen blijven doen en verschil blijven maken.

Ilka Willemstein-Bautz, moeder van Noud (22-01-15)

Ilka Willemstein-Bautz en Noud

Zeer tevreden, geen andere woorden voor Nogmaals bedankt

Ilka Willemstein-Bautz, moeder van Noud (22-01-15)

Ilka Willemstein-Bautz en Noud

Zeer tevreden, geen andere woorden voor Nogmaals bedankt

Judith Duinisveld, moeder van Vida (11-01-15)

Judith Duinisveld en Vida

Tijdens mijn zwangerschap als bevalling zeer liefde- en respectvol begeleid door Keita! Een onafhankelijke en zeer flexibele verloskundigen! Handig als je fulltime werkt samen met je partner! We hebben nu een prachtige dochter!

johanne van kempen, moeder van skylar (07-01-15)

johanne van kempen en skylar

Ook deze derde keer was de begeleiding weer super!! Bedankt voor alles!!

Renske, moeder van Lucas (18-11-14)

Renske en Lucas

Goede praktijk met leuke, aardige en vakbekwame verloskundigen. Ik heb beiden zwangerschappen bij Keita gelopen en kan het iedereen aanraden.

Michelle Zweers, moeder van David (10-11-14)

Michelle Zweers en David

We zijn erg tevreden over de begeleiding van Keita. Bij vragen of onzekerheid werd er altijd geluisterd. Alle verloskundigen zijn even aardig en deskundig. Bij twijfel sturen ze ook direct door. Uiteindelijk ben ik overgedragen aan de gynaecoloog en ben ik in het ziekenhuis bevallen van onze prachtige zoon, David. De nazorg is wel door Keita gedaan en ook dat was prima! Lizanne, Denise, Maureen en Nancy: hartelijk bedankt voor alles!

Lisa, moeder van Sophie (06-11-14)

Lisa en Sophie

In mijn gehele zwangerschap hebben de verloskundigen van Keita mij super goed bijgestaan! En dat was niet anders met mijn geheel onverwachte thuisbevalling! Dankzij Nancy heb ik de bevalling heel goed en bewust meegemaakt en zij heeft me er met haar woorden heel goed doorheen geholpen! Toppers zijn het allemaal!

Naomi , moeder van Diantha Medea (05-11-14)

Naomi en Diantha Medea

De begeleiding bij Keita was vanaf het eerste contact om een afspraak te maken echt uitmuntend! Alle verloskundigen en de assistente Cindy zijn stuk voor stuk schatten van mensen, die hun vak goed verstaan. We voelden ons de hele zwangerschap goed ondersteund, en konden altijd terugvallen op de verloskundigen. De echo's en controles werden altijd goed uitgevoerd en er was altijd ruimte om vragen te stellen. Ook hadden wij de mogelijkheid om onze wensen rondom de bevalling te bespreken, en met alle wensen is uitstekend rekening gehouden. De bevalling zelf is heel goed verlopen, en werd bij ons thuis begeleid door Maureen en Nancy. Kortom; we werden met veel respect en positiviteit behandeld bij Keita, en bij volgende zwangerschappen gaan we absoluut weer voor Keita!

Rolinda van Reeuwijk, moeder van Samuël (17-10-14)

Rolinda van Reeuwijk en Samuël

Hele lieve verloskundigen. Bij twijfel laten ze de zaken goed uitzoeken. Ze nemen geen risico's. Als het erop aankomt kunnen ze snel de juiste beslissing nemen.

Mandy, moeder van Tyler Lyov (09-10-14)

Mandy en Tyler Lyov

Super verloskunige praktijk! We hebben alles zeer fijn ervaren! Onze kleine man doet t super!!!

Nellie van Gemert, moeder van Liam Caspers (03-10-14)

Nellie van Gemert en Liam Caspers

Super ervaring met jullie praktijk, Liam is uiteindelijk met de keizersnede gekomen, maar in de zwangerschap heb ik heel veel aan jullie gehad. Bedankt, Nellie, Eelco, Quincy en Liam

Mandy van der Zee, moeder van Phoebe (01-10-14)

Mandy van der Zee en Phoebe

Ik heb tijdens mijn zwangerschap een goede begeleiding gehad. er werd goed geluisterd en de tijd genomen voor mijn vragen. Helaas werd ik met 32 weken opgenomen met gebroken vliezen. Tijdens deze opname werd er regelmatig contact gezocht om te informeren hoe het ging, iets wat ik als erg prettig heb ervaren. Gelukkig is de bevalling nog even uitgesteld tot een beter termijn en tijdens mijn kraambed kwamen de verloskundigen langs. Ook dit was alleen maar positief. Er wordt ook goed omgegaan met de kinderen in het gezin en onze dochter is goed betrokken bij alle onderzoeken. Dank daarvoor! Ik raad Keita zeker aan en bedank jullie voor de goede zorgen!

M. Hagen, moeder van Nikki (25-09-14)

M. Hagen en Nikki

Uiteindelijk ben ik middels ks bevallen. Maar de voorzorg en nazorg was prima in orde. Je kunt altijd bellen als je je ergens zorgen om maakt. Dank voor de goede zorgen!

Angelique, moeder van Fayenne (13-09-14)

Angelique en Fayenne

Tijdens onze zwangerschap hebben jullie ons heel goed bijgestaan. Veel informatie gehad, stonden altijd voor ons klaar en we voelden ons zeer op ons gemak. Ook tijdens en na de geboorte van Fayenne waren jullie super. We hebben een aantal keer aan de telefoon gehangen omdat we niet wisten wat we moesten doen, en gelukkig konden jullie ons gerust stellen en helpen. Super bedankt voor alles! En wellicht tot ziens in de toekomst ;-)...

Laura coppus, moeder van Stella (02-09-14)

Laura coppus en Stella

Mijn zwangerschap heb ik zeer aangenaam ervaren. Vooral omdat het je eerste kindje is weet je niet wat je kan verwachten, En ik heb gelukkig wel alle steun en hulp van jullie gekregen. Vooral rond de bevalling was het best pittig voor mij en dat jullie er voor mij waren in het ziekenhuis en thuis vond ik erg prettig. Mijn volgende zwangerschap kom ik graag weer bij jullie!! Bedankt voor alles! Groetjes Stephan en Laura

Mayra, moeder van Enya (26-08-14)

Mayra en Enya

Zeer tevreden over Keita, goede verloskundigen in de praktijk, altijd bereikbaar. Bij mijn volgende zwangerschap ga ik zeker weer naar keita.

Dide, moeder van Nyla (23-08-14)

Dide en Nyla

Wij zijn heel erg tevreden over Keita. Onze zorgen werden altijd serieus genomen en er werd altijd de tijd voor genomen. Vaak waren we óverbezorgt & we hebben vaak gebeld, maar nooit werd ons het gevoel gegeven dat het teveel was. Ook de bevalling, waarmee wij zijn geholpen door Nancy kijken we met een heel goed gevoel op terug. Op 't laatst werd ik overgedragen aan de gynacoloog maar ze bleef bij ons en gaf me veel vertrouwen. Mocht er ooit een 2e komen, dan 100% zeker weer naar keita!!

Ingrid Luk, moeder van Isabel Leonore (06-08-14)

Ingrid Luk en Isabel Leonore

Eigenlijk dachten wij in het ziekenhuis te bevallen, maar het liep allemaal anders. De bevalling ging zo snel dat de verloskundige (Nancy) besloot om thuis te blijven. Alles ging zo goed en zo ontspannen. Wij kunnen nu terugkijken op een hele mooie thuisbevalling van onze tweede dochter Isabel. Wij zijn heel dankbaar en blij voor al jullie begeleiding en steun!

Maggy Boer- van Veen, moeder van Lisa (04-08-14)

Maggy Boer- van Veen en Lisa

De verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Kéita hebben mij door me bevalling heen gesleept. Zonder steun van hun, was het met niet gelukt. Het is alle kracht en inspanning waard geweest, ik heb een prachtige dochter gekregen.

sanne bijl, moeder van Jayden Greeve (12-07-14)

sanne bijl en Jayden Greeve

Bedankt voor de goede zorgen van mijn zwangerschap en bevalling, heerlijk genieten wij van onze beer Jayden... Paul en Sanne

Liane Leito-Valeriano, moeder van Chiara Leito (04-07-14)

Liane Leito-Valeriano en Chiara Leito

Gedurende de zwangerschap en erna werden we heel goed begeleid. Bij een eventuele volgende zwangerschap komen we weer bij jullie!

patricia de jong, moeder van jayson (30-06-14)

patricia de jong en jayson

Goede persoonlijke begeleiding. Heel vriendelijk en behulpzaam. Bij een eventuele volgende zwangerschap kom ik zeker weer bij jullie!

michelle vermeulen, moeder van riley (25-06-14)

michelle vermeulen en riley

Hele fijne en vriendelijke verloskundige dames, goede begeleiding en uitleg gehad over de gehele zwangerschap. Namen diverse onzekerheden serieus en ook daar werden acties op ondernomen dit door extra echo's en controles. Bedankt voor de fijne samen werking!

Ainsley & Ben, moeder van Safira (03-06-14)

Ainsley & Ben en Safira

Lieve verloskundigen van Kéita, Bedankt voor de goede begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik kon altijd met al mijn vragen bij jullie terecht, wat erg fijn was. Denise, bedankt voor de coaching tijdens de bevalling! Bij een eventuele tweede zwangerschap komen we zeker bij jullie terug.

Joyce Donkers, moeder van Jaelyn Kuiper (20-05-14)

Joyce Donkers en Jaelyn Kuiper

Onze ervaring van Keita is goed, lieve en zorgzame meiden allemaal, die stuk voor stuk de tijd voor je nemen. Een foto toegevoegd van Maureen die bij mijn bevalling was en een hoop echo's bij mij gemaakt heeft! Super fijn ervaren!

Suzanne, moeder van Luna (12-05-14)

Suzanne en Luna

Wij hebben de begeleiding van Keita tijdens de zwangerschap en bevalling als erg prettig ervaren! De verloskundigen zijn erg betrokken en ik voelde me er altijd erg op mijn gemak. We komen bij een volgende zwangerschap zeker weer terug! Bedankt voor alle hulp, we hebben van de zwangerschap genoten, en genieten nu van onze mooie dochter! Groeten van Martin, Suzanne en Luna.

Josine Steenbergen, vader van Luuk (23-04-14)

Josine Steenbergen en Luuk

We zijn erg goed geholpen tijdens de zwangerschap en in het bijzonder tijdens de bevalling door Maureen. Dank je wel daarvoor!! Ik zou jullie zeker aanbevelen.

ilona hofma, moeder van caithlynn (03-04-14)

ilona hofma en caithlynn

Onze kleine meid.. caithlynn wols van der wel..zyn erg trots op haar papa dave en mama ilona

Cynthia van der Steen, moeder van Aeron (15-01-14)

Cynthia van der Steen en Aeron

Ik heb hele goede ervaringen met Keita. Ze zijn persoonlijk betrokken en hebben mij heel goed begeleid tijdens mijn zwangerschap. Ik vond het heel jammer dat ik tegen het einde van mijn zwangerschap naar de gynaecoloog moest overstappen. Bedankt voor alle goede zorgen!

Annemarie en Jeroen , vader van Sam (03-01-14)

Annemarie en Jeroen en Sam

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Keita tijdens de zwangerschap. Ik ging altijd met plezier naar de afspraken toe. De verloskundigen zijn allemaal even lief en betrokken. Wanneer ik een vraag had of bezorgd was, was er een luisterend oor en mocht ik tussendoor even langskomen ter controle. Nogmaals hartstikke bedankt voor alle goede zorgen!!

nicky, vader van isabella (11-11-13)

nicky en isabella

Wij hebben ons in de zwangere periode erg prettig gevoeld bij de zorg die keita ons geboden heeft. Wij zouden in het ziekenhuis bevallen, dat hebben we niet gehaald. Maar dankzij de vk hebben wij een super bevalling van maar liefst 2 uur thuis mogen waarmaken en is onze dochter veilig ter wereld gekomen.

Shirley, moeder van Davy (20-09-13)

Shirley en Davy

Beste medewerkers van Keita, In de periode dat ik zwanger was ben ik elke controle met veel plezier naar jullie toegegaan! Jullie hebben mij goed geholpen en goed geïnformeerd! Ook tijdens de bevalling waar Lizanne aanwezig was heeft ze uitstekend werkt geleverd! Harstikke bedankt voor alles! Shirley Jansen moeder van Davy!

Dorien Luijten, moeder van Anna-Sofia (01-09-13)

Dorien Luijten en Anna-Sofia

De dames van Keita zijn ontzettend lief en betrokken bij de zwangerschap geweest, mede daardoor kon ik van mijn zwangerschap genieten.

Cindy Noordhuizen, moeder van Isis Joséphine Emmanuelle Soares (09-08-13)

Cindy Noordhuizen en Isis Joséphine Emmanuelle Soares

Wij hebben de begeleiding van Keita als zeer prettig ervaren! Ondanks dat we in week 36 van mijn zwangerschap nog zijn gewisseld van verloskundige zijn we met open armen ontvangen. Ondanks dat er een geplande keizersnede op de planning stond, in verband met de onvolkomen stuitligging van onze dochter, mochten we de laatste 2 weken bij Keita op controle komen. Bedankt voor de fijne bezoeken op de praktijk en bij ons thuis!

johanne van kempen, moeder van kyano angel finn (26-07-13)

johanne van kempen en kyano angel finn

Wij zijn echt super tevreden over keita..onze beide zwangerschappen hebben door keita laten begeleiden...zorg kon niet beter!! Bedankt meiden!!

Liana Callemeijn-Noorlander, moeder van Damon (24-07-13)

Liana Callemeijn-Noorlander en Damon

Wij hebben de zorg van Kéita als zeer prettig ervaren. Tijdens de afspraken werd er altijd rustig de tijd voor ons genomen. Eventuele bezorgdheden die ik had, werden snel weggenomen. Wij vonden de verloskundigen allemaal erg aardig en waren er als we ze nodig hadden. Dit gaf ons een geruststellend gevoel. Mijn bevalling is pittig geweest, maar mede dankzij de rustige begeleiding van Denise tijdens mijn bevalling, had ik er alle vertrouwen in dat het goed ging komen. En dat was ook zo! Gelukkig is alles goed gegaan en zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Damon! Kéita bedankt! Groetjes, Kevin, Liana & Damon

Familie Reas, moeder van Kyra Reas (08-07-13)

Familie Reas en Kyra Reas

Lieve meiden, bedankt voor de fijne bezoeken en begeleiding die we in jullie praktijk hebben gehad! Groetjes Richard, Esther en Kyra Reas

Annet, moeder van Anouk (30-05-13)

Annet en Anouk

Gedurende de hele zwangerschap, de bevalling en tijdens de kraamperiode zijn wij perfect begeleid door de verloskundigen van Kéita. De professionele aanpak van de praktijk, in combinatie met de persoonlijke benadering van alle verloskundigen heeft ervoor gezorgd dat wij iedereen deze praktijk aan kunnen raden!

Meta lourier, moeder van Anna (06-05-13)

Meta lourier en Anna

De begeleiding tijdens de zwangerschap was goed, ik had een makkelijke zwangerschap dus stond altijd snel weer buiten... Maureen was bij de bevalling. Ben heel erg tevreden over haar..ondanks dat het erg snel ging.

Raquel, moeder van Lennox en Jayda (01-05-13)

Raquel en Lennox en Jayda

Bij beide zwangerschappen onder begeleiding geweest bij Keita en ik heb dat als zeer prettig ervaren! Ik kan deze praktijk iedereen aanraden.

Naomi, moeder van Koen (18-04-13)

Naomi en Koen

Mijn partner en ik hebben een ontzettend goed gevoel overgehouden aan de begeleiding bij Keita. Alle verloskundigen waren zeer geïnteresseerd, deskundig, betrokken en zeer vriendelijk. Ik kan de praktijk bij iedereen aanraden en zullen, bij een eventueel volgende zwangerschap, zeker weer bij Keita aankloppen!

Angelina, moeder van Mackenzie jada aniyah pool (18-04-13)

Angelina en Mackenzie jada aniyah pool

Ben trots op mijn wondertje, zou het voor niks anders willen inruilen. Geniet van elk moment met haar en ben zo gelukkig en blij met haar.

Danielle en Simone, moeder van Brent (25-02-13)

Danielle en Simone en Brent

Onze ervaring met Keita is erg goed, zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling zijn we goed begeleid. Alle verloskundigen hebben we tijdens de zwangerschap meegemaakt wat het contact makkelijk maakte. Lizanne bedankt voor de begeleiding en hulp bij de bevalling! Je was een goede steun! We hebben een gezonde zoon gekregen waar we supertrots op zijn! Bij een eventuele volgende zwangerschap komen we zeker weten weer bij keita terug!

Marjolein van der Gouwe, moeder van Mike (12-01-13)

Marjolein van der Gouwe en Mike

Wij waren erg tevreden over de begeleiding van Keita tijdens de zwangerschap. Ook bij de bevalling goed begeleidt en overgedragen aan het ziekenhuis. Voor de rugweeen heb ik waterinjecties gekregen dit werkte super voor mijn rugweeen.

Saskia Bregman, moeder van Joost (11-01-13)

Saskia Bregman en Joost

Ik ben eerst bij Kéita op het kinderwens spreekuur geweest. Mijn leefwijze en alles is doorgenomen met mij en ze gaven me wat praktische tips. Er werd een afspraak gemaakt, dat als ik na een jaar nog niet zwanger zou zijn, dat ik dan opnieuw mocht bellen en dat ik dan een doorverwijzing zou krijgen om naar de gynaecoloog te gaan. Dit was erg prettig omdat mijn eigen huisarts hier geen gehoor aan wilde geven. Helaas kwam dat zover en na een intesief traject mocht Kéita mij begeleiden bij mijn tweede zwangerschap en mijn eerste bevalling. De verloskundigen stonden altijd open voor mijn vragen en gaven antwoorden waar ik echt wat mee kon. Helaas werd mijn thuisbevalling een ziekenhuis bevalling omdat de kleine in het vruchtwater had gepoept. Maar Lizanne had mij de tijd tot dat besluit goed begeleid. Ze gaf mij het gevoel dat het Mijn bevalling was en dat ik ertoe deed. Hierdoor heb ik mijn bevalling heel goed doorstaan en valt het me 100% mee! Als we nogmaals gezegend mogen worden met een nieuwe zwangerschap, dan klop ik zeker weer bij ze aan!! By the way, de website ziet er fantastisch uit! Ontzettend veel werkplezier toegewenst in jullie praktijk, jullie zijn top!!

Remco van der Molen en Franca Voet, moeder van Tygo Erwin van der Molen (29-12-12)

Remco van der Molen en Franca Voet en Tygo Erwin van der Molen

Wij hebben een zeer goede ervaring met Keita Verloskundigen. Al tijdens de zwangerschap voelden we ons erg gesteund en vertrouwd vanaf de eerste seconde bij de verloskundigen. Het maakte niet uit bij welke van de verloskundigen we kwamen, ze namen de tijd voor ons, luisterden naar onze vragen en gaven duidelijke antwoorden waar we echt wat mee konden. Zeker in het begin heb ik me erg onzeker gevoeld en angsten gehad dat evt het hartje niet meer zou kloppen. Daar werd zo vriendelijk en begripvol op gereageerd dat ik altijd kon bellen en dan langs mocht komen en dan zouden ze het hartje laten horen. Totaal geen probleem. Ook het krijgen van meerdere echo's (dan bij andere praktijken) maakten het extra leuk bij Keita ! Het beginnen van de bevalling was even schrikken.....6 weken te vroeg. Eén telefoontje naar Keita dat ik het gevoel had dat er iets niet klopte en hop, binnen 10 minuten was de verloskundige bij ons thuis. Er werd geen enkel risico genomen en er werd meteen actie ondernomen. Niks in de paniek, maar gewoon in alle rust en alles werd ons goed en rustig uitgelegd. De overdracht naar het team in het ziekenhuis was ook helemaal in orde. Tygo heeft een moeilijke start gehad, maar ook na de bevalling hebben we ons enorm gesteund gevoeld door Keita. Ze kwamen op bezoek in het ziekenhuis en deden die o zo fijne warme arm om me heen ter ondersteuning. En toen ik thuis was (helaas nog zonder Tygo) zijn ze ook nog een paar keer voor mij langs geweest om te checken of alles goed ging. En ook toen Tygo eindelijk na 3 weken naar huis mocht, kwam de verloskundige van Keita weer langs om de kleine Tygo te bewonderen en weer te kijken of alles met ons goed ging. Echt zo super !!! Ja, ik beveel iedereen Keita zeer goed aan.....zeker bij een toekomstige zwangerschap meld ik me zeker weer aan bij Keita !!

Marian Slappendel, moeder van Lise (04-12-12)

Marian Slappendel en Lise

Onze ervaring met Keita hebben we altijd gelukkig positief ervaren. Al waren we vaak erg bezorgt over hoe alles zal gaan, complicaties bij de geboorte van de andere kinderen enzovoorts, toch zijn we altijd serieus genomen en dat vonden wij heel belangrijk. De allermooiste ervaring was toch wel dat mijn man Lise heeft mogen aanpakken toen ze werd geboren. Dat was voor ons een heel emotioneel en mooi moment, waar we nog wel eens aan terug moeten denken. Ook voor mijn man, die er toch maar naast staat en niet heel veel kan doen, was dit echt heel bijzonder, het gaf ons heel veel meerwaarde aan haar geboorte