Informatieavonden

Er zijn drie verschillende informatieavonden die je tijdens je zwangerschap kan volgen:

  • Voorlichting over de bevalling en kraamtijd
  • Voorlichting over borstvoeding
  • Hoe bevalt het Lange land?

‘Bevallen doen we samen!’ Tijdens deze online cursus nemen we je mee door de bevalling. Wat zijn weeën, hoe vang ik deze het beste op? Waar kan je bevallen, wat is er allemaal mogelijk en hoe maak je een geboorteplan. Kortom alles wat er voor zorgt dat je straks terug kan kijken op een mooie ervaring. Doen jullie mee? Deelname is het beste tussen de 30-34 weken zwangerschap. De avond start om 19.30u en eindigt om 22.00u. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan via onze assistente Anouk op 079-3217172 of via info@keita.nl.

De eerstvolgende voorlichtingsavonden zijn gepland op:

  • dinsdag 28 september 2021 (online)

Borstvoedingsavond Bij de voorlichting over borstvoeding zal een lactatiekundige jullie meer uitleggen over borstvoeding. Deze avond is digitaal en neemt je mee in wat er allemaal bij komt kijken bij het geven van borstvoeding, welke voor- en nadelen zijn er en er is natuurlijk ruimte om vragen te stellen. De kosten voor deze avond zijn € 7,50. Je kan je voor deze avond opgeven via deze link:.

Voorlichting over borstvoeding:

  • Donderdag 30 september 2021 (n.n.t.b.)

  • Woensdag 10 november 2021 (n.n.t.b.)

  • Donderdag 16 december 2021 (n.n.t.b.)

‘Hoe bevalt het Lange Land?’ Ook ‘t Lange Land Ziekenhuis geeft een voorlichtingsavond. We willen jullie aanraden om deze voorlichtingsavond in het ziekenhuis bij te wonen ook als je thuis wilt bevallen. Je kunt je aanmelden via de website van het Lange Land Ziekenhuis. De avonden beginnen om 19.30 en deelname is gratis.

Momenteel zijn alle informatieavonden ivm het coronavirus geannuleerd. Je kan de presentatie van deze avond hier terug vinden: presentatie.